Witam:)
prowadzę studio kosmetyki i sama wykonuję zabiegi m.in. elektrostym. Efekty są niesamowite !! sama na sobie również "ćwiczę" szczególnie po zimie albo przed wyjściem na plaże

Moja "rekordzistka" straciła na obwodzie mierzonym pod biustem 7cm!!! Zabieg przede wszystkim przyjemny i gwarantuje pracę wybrana partią mięśni w 100%. Robiąc "brzuszki" na siłowni pracujemy w ok.70-80% mięśniami brzucha a pozostałe to praca mięśni wspomagających. Poza tym obciążamy kręgosłup - i nie każdy akurat taką formę spędzania czasu akceptuje.Sama należę do leniuchów i tzw.aktywnych inaczej, jestem mało systematyczna i mam słomiany zapał. Tu jest max komfort bo leżymy a mięśnie ostro pracują
I oczywiści CZAS!!! jeśli prowadzisz bardzo aktywny tryb zycia i ważna jest dla Ciebie każda minuta to jest to rewelacyjne rozwiązanie, bo po zabiegu wskakujesz w ubranie,nie musisz poprawiać make-upu i biegniesz dalej.
Ceny kształtują się w moim gabinecie od 29,00 (brzuszek) / zabieg ; całe ciałko czyli brzuch+uda+pośladki to 49,00/zabieg. seria to 10zabiegów. W karnetach są zabiegi gratis lub dodatkowo drenaż limfatyczny,zabieg w kapsule spa lub coś z kosmetyki.
Pozdrawiam
aga