Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: elektrostymulacja, miesni-wyprobowalam

elektrostymulacja mięśni-wypróbowałam
Autor Wiadomość
madzina 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-07-03, 15:06 elektrostymulacja mięśni-wypróbowałam

i polecam.Straciłam po pare cm w obwodach,skóra się ujędrniła,celulit zredukował.Cialo mam jedrne i "ubite". Jestem bardzo zadowolona.Pani dietetyczka doradzi w kwesti odżywiania i co robić żeby efekty utrzymać.Ja wziełam serie 10 wejść i mnie w zupełności wystraczyły
polecam
Magdalena

bunty_babli

Wysłany: 2008-07-06, 16:44 

Też korzystałam z tego typu zabiegów, zrobiłam serię 10 zabiegów i już po 6 zabiegu moje spodnie zaczęły się robić luźniejsze! Ponoć każdy 40minutowy zabieg daje tyle samo, co 2-3 godziny ćwczeń na sali / siłowni. POLECAM!!!

Darish:)

Wysłany: 2008-07-07, 16:41 

to jeszcze dziewczyny podajcie cenę zabiegu :))

madzina 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-07-07, 16:53 

A to zależy czy całego ciała czy parti wybranej (brzuch,uda,pośladki,ramiona).
Całego ciała ja płaciłam w pakiecie 60 zł jedno wejście.Z tego co pamietam stymulacja miejscowa 40 zł.Nie wychodzi drogo!
pozdrawiam

Wysłany: 2008-07-07, 17:12 

faktycznie nie drogo;)
wlasnie zaczelam przegladac oferty hoteli i znalazlam w Nova Ski w Karpaczu tez fajne zabiegi w pakietach ;) bylam juz tam, takze sam hotel jest ok ;) moze sama sobie wykupie pakiet a facetowi ta reszte zostawie, silownie, saune itp ;P

pazurki 
Początkująca
nobody is perfect..

Wysłany: 2008-07-24, 09:49 

Witam:)
prowadzę studio kosmetyki i sama wykonuję zabiegi m.in. elektrostym. Efekty są niesamowite !! sama na sobie również "ćwiczę" szczególnie po zimie albo przed wyjściem na plaże ;-) Moja "rekordzistka" straciła na obwodzie mierzonym pod biustem 7cm!!! Zabieg przede wszystkim przyjemny i gwarantuje pracę wybrana partią mięśni w 100%. Robiąc "brzuszki" na siłowni pracujemy w ok.70-80% mięśniami brzucha a pozostałe to praca mięśni wspomagających. Poza tym obciążamy kręgosłup - i nie każdy akurat taką formę spędzania czasu akceptuje.Sama należę do leniuchów i tzw.aktywnych inaczej, jestem mało systematyczna i mam słomiany zapał. Tu jest max komfort bo leżymy a mięśnie ostro pracują :lol:
I oczywiści CZAS!!! jeśli prowadzisz bardzo aktywny tryb zycia i ważna jest dla Ciebie każda minuta to jest to rewelacyjne rozwiązanie, bo po zabiegu wskakujesz w ubranie,nie musisz poprawiać make-upu i biegniesz dalej.
Ceny kształtują się w moim gabinecie od 29,00 (brzuszek) / zabieg ; całe ciałko czyli brzuch+uda+pośladki to 49,00/zabieg. seria to 10zabiegów. W karnetach są zabiegi gratis lub dodatkowo drenaż limfatyczny,zabieg w kapsule spa lub coś z kosmetyki.
Pozdrawiam
aga

madzina 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-07-24, 12:10 

No prawda prawda z elektrostymulacja.Jakby ktos chcial namiary na takie zabiegi w Krakowie to podam na PM
pozdrawiam

beauty45 
Początkująca

Wysłany: 2008-10-27, 10:48 

ja tez to znam.Tez potracilam pare cm.jestem zadowolona

[ Dodano: 2008-11-28, 19:14 ]
namiary moge podac na
mala_29_1978@o2.pl

AnnaK 
Początkująca
www.sun-fit.pl

Wysłany: 2008-12-24, 10:48 

Prowadzę w Częstochowie Studio Sun-Fit. Mam w ofercie również elektrostymulację, zapraszam serdecznie, całe ciało 40 zł , wybrana część (brzuch, uda) - 30 zł, efekty super, zabieg bardzo przyjemny, sama bardzo go lubię. Pozdrawiam Ania

monia1983 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-01-23, 12:03 

Dobra... Wiem wiem- wszyscy chwalą a ja jedna się wyłamię...
Więc tak- elekrostymulatory owszem pobudzają do pracy mięśnie ale tylko te położone powierzchownie, nie wzmacniają wcale mięśni głębokich czyli tych które stabilizują np kręgosłup. Może to doprowadzać do wad postawy!!!
Pracuje sam mięsień niestety naciągając ścięgna co może doprowadzić do stanu zapalnego ścięgien lub nawet zerwania mięśnia!!!
I jeszcze jedno ważne- teoretycznie elekrostymulatory poprawiają kondycję, a dobra kondycja to dobre funkcjonowanie układu krążenia, oddechowego i układu mięśniowego. W jaki sposób elektrostymulator miałby pobudzać do pracy serce i płuca? A przecież bez tego nie sposób mówić o poprawie kondycji.
Ehhh... Przepraszam za anty reklamę!
I polecam RUCH!!!
Pozdrawiam serdecznie!

Wysłany: 2009-01-23, 19:05 

moze nie tylko antyreklama ale takze jakies inne informacje niz tylko zachwalanie:)
dzieki:) teraz warto sie nad tym glebiej zastanowic:)

ew.ka 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-02-24, 18:40 

Dlaczego nikt nie pisze o elektrostymulacji twarzy? Słyszałam, że takie zabiegi tez dają fajny efekt.

Wysłany: 2009-02-24, 18:48 

ew.ka napisał/a:
Dlaczego nikt nie pisze o elektrostymulacji twarzy? Słyszałam, że takie zabiegi tez dają fajny efekt.

moja wykladowczyni robi takie zabiegi w salonie i powiedziala ze na cialo owszem cos to dziala ale na twarzy efektow nie zauwazyla ;)

ew.ka 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-02-24, 18:55 

hmmm....
ja słyszałam, że to działa troche jak lifting, bo stymuluje takie mięśnie, których normalnie nie używamy.
Nie próbowałam, bom za mało pomarszczona, ale chciałam wiedzieć;)

Marylka 
Początkująca

Wysłany: 2009-03-06, 12:58 

Witam serdecznie. Byłam w ubiegłym roku na serii zabiegów elektrosymulacji. Celem zabiegów było rozbicie tkanki tłuszczowej czyli tzw celulitu. Zabieg sam sobie mało przyjemny, jak dla mnie przynajmniej. Efekty sa juz po 5-6 zabiegu. Skóra jest znacznie berdziej sprężysta i gładka. Po 15 zabiegach (bo tyle miałam w pakiecie za 300 zł) mozna powiedzieć ze pupa i posladki wygladały super. Niestety od tego czasu mineły jakies 4 miesiące i efekt jest taki, że celulit pojawił sie znowu. Tak więc zabieg fajny ale efekt niestety krótkotrwały. Mysle, że po takiej serii trzeba byłoby powtarzac ten zabieg min raz w miesiącu, byc może efekt utrzymałby się dłużej. Poza tym słyszłam, że takie zabiegi niszczą zdrowe mięśnie i póżniej ciężko reaguja na naturalne metody odchudzania (czyli ćwiczenia).
Jednym słowej jestem za i przeciw. Zastanawiałam sie nad kolejnym zabiegiem, ale w efekcie koncowym wybrałam fitness. Chyba bardziej poprawia kondycję i efek na pewno bardziej długotrwały.
Elektrosymulacja to super sparwa jesli ktos wyjeżdża na wakacje i potrzebuje pozbyc sie szybko celulitu. ;-)
Pozdrawiam cieplutko :)

Odpowiedz do tematu