Łucja_34 Coś już napisała
Wysłany: 2009-07-28, 15:24
Moja koleżanka robiła w Laime pakiet elektrostymulacji i połączyła to z siłownią. Była zachwycona efektami. Zrzuciła niepotrzebny tłuszczyk z brzucha i bioder, jest smukła i ładnie wyrzeźbiona.. sama się zastanawiam nad zabiegami... :) ale właśnie dobrze jest z czymś połączyć, dieta, fitness czy zabiegi wyszczuplające. Efekty są większe i szybsze
Dlaczego nikt nie pisze o elektrostymulacji twarzy? Słyszałam, że takie zabiegi tez dają fajny efekt.
Dają rewelacyjny efekt. "Podnoszą" policzki, poprawiają owal twarzy, redukują napięcie mięśni. Tylko trzeba trafić na dobry aparat do tego. Są wersje z elektrodami i z takimi "patyczkami" też z mikropradami. Znam tylko Lipotonic, X Beauty Antiage oraz Skinlab Concept, wszystkie z Cerri. Te mogę polecić do dermoliftingu, natomiast nie wiem jak inne. Ważne są też umiejętności kosmetyczki bo połączenie twarz+elektrostymulacja to delikatna sprawa :)
beauty45 Początkująca
Wysłany: 2009-08-10, 18:27
Zastanawiam sie nad zabiegiem elektrostymulacji twarzy (mikrolifting) bo opadły mi miesnie twarzy :(.Policzki wiszą i owal sie pogorszyl:( bo za szybko straciłam duzo kg i zaznaczyla mi sie linia smutku :(
beauty45 Początkująca
Wysłany: 2009-10-05, 19:53
Marikaa nie reklamuj tylko szczerze pisz o odczuciach po zabiegach.
Wziełam sobie mikrolifting twarzy i bylam o wiele wiele bardziej zadowolona niz ze stymulacji ciala.Twarz jak nowo narodzona.Ujedrniona,ukrwiona,cudnie chlonie kosmetyki.Jest taka zbita i elestyczna.Fakt ze bardzo malo sie pisze o twarzy.A warto ,warto.Ja polecam.Poczytac o tym można w moim wątku powyżej
pozdrawiam
dominisia Początkująca
Wysłany: 2009-11-30, 22:31
Cytat:
to jeszcze dziewczyny podajcie cenę zabiegu :))
A ja znalazłam za 30 zł. i to w Warszawie :)
ala Początkująca ala
Wysłany: 2010-03-28, 15:29
ja jestem w trakcie zabiegów, po 4 zabiegach widać różnicę poprawił się owal twarzy, mniejsze tzw. chomiki, gorąco polecam, robię w Warszawie na ul. żabińskiego 14 na ursynowie, nawet nie tak drogo 450 zł w pakiecie 10 zabiegów plus jeden gratis
a czy ktoś może polecić jakieś salony z okolic KAtowic, Sosnowca etc.??
szukam właśnie czegos żeby troszke poprawić figurke :(
ksoba Początkująca
Wysłany: 2011-03-22, 12:23
Takie aparaty do elektrostymulacji mięśniowej można sobie kupić do domu. Przy umiejętnym zastosowania są dość skuteczne. Bez rewelacji jeżeli chodzi o spalanie tłuszczu, ale cellulit tak.
Takie aparaty do elektrostymulacji mięśniowej można sobie kupić do domu. Przy umiejętnym zastosowania są dość skuteczne. Bez rewelacji jeżeli chodzi o spalanie tłuszczu, ale cellulit tak.
A ile to kosztuje i jak to urządzenie się nazywa? Ja jestem na koniec sierpnia (bot tylko wtedy zostały wolne terminy) umówiona na elektrostymulacje. Zobaczymy jakie będą tego efekty...
anilka Początkująca
Wysłany: 2011-05-11, 13:27
elektrostymulacja
Moge sie wypowiedziec na temat elektrostymulacji poniewaz mialam 9 zabiegów, robilam w zeszlym roku oczywiscie przed wakacjami. Efekty? Moze byc, chociaz spodziewalam sie lepszych. W tym roku tez oczywiscie mi sie przytylo po zimie (jak co roku) i postanowilam cos ze soba zrobic, bo w stroju kapielowym wstydzilabym sie pokazac w tym stanie. Moim kompleksem jest brzuch, a szczególnie oponka pod pepkiem ;( brzuszki, diety itp, wszystko na nic. Jak chudne to w nogach, albo piersiach a brzuch ANI DRGNIE. Znalazłam zabieg o nazwie lipostar i od razu pobieglam do salonu kosmetycznego zeby dowiedziec sie cos wiecej na ten temat. Jestem juz po 4 zabiegach i efekty sa nieporownywalnie lepsze niz po elektrostymulacji. hehe naqwet zmiescilam sie w stare jeansy. skóra jest jedrna i gladka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum