Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: elektoliza, stale, usuniecie, wloskow

Elektoliza - usunięcie wloskow na stałe.
Autor Wiadomość
UnknownWoman31 
Początkująca

Wysłany: 2009-10-19, 13:36 Elektoliza - usunięcie wloskow na stałe.

Temat niechcianych włosków na górnej wardze i brodzie meczył mnie od wielu lat, najpierw pojawił sie na górnej wardze, potem na brodzie. Były jasne, ale ja jednak bardzo zle sie czułam z nimi. Czułam sie bardzo nieatrakcyjna. Potem prawie depresji z tego powodu nie nabawiłam się...zaczełam szukac rozwiazania. Laserem - nie usuwał jasnych włosków. Szukałam dalej, Epilar system - czyli enzymatyczne usuwanie, kremem (dwie tubki). Kupilam pełna nadziei. Stosowałam przez rok. Nic nie dało. Włoski nadal były. I do tego ze były wyrywane (poniewaz musiały byc wyrywane przy stosowaniu epilar - systemu), z czasem były coraz grubsze. Zrozpaczona, majac coraz mniej nadziei, szukałam jednak dalej.

Elektoliza
Przypadkiem natknęłam sie na jednym z forum, dziewczyna pisała o Pani Ani, kosmetyczce, które robi elektolizę i że ta metoda jest skuteczna. Poszłam do pani Ani. Pani Ania popatrzyła i powiedziała, że daje 200% że zostana włoski usuniete. Potrzebna tylko jest cierpliwośc i systematyczność. Włoski były usuwane długo przeze mnie pencetą, więc zyły juz wzmocnione i trzeba było więcej czasu, aby je osłabic i usunąc całkowicie. Dzis mamy 19 pazdiernika. zaczełam chodzic do pani Ani w marcu. Na dzien dzisiejszy mam gdzie niegdzie jeszcze kilka włosków, sa biale i cieniutkie. Chodze raz na jakis czas jak ich sie troche uzbiera, zeby odrazu usunąc. Teraz te male i cienkie sa niszczone odrazu, przy pierwszym usunięciu. Na poczatku chodziłam co tydzien, potem co dwa. Bardzo chcialam jak najszybciej je usunąc. Pomogło. Nie kosztowalo to grosze, lecz trzeba sobie zdac sprawe z tego, ze usuwanie włosków nie nalezy do tanich zabiegów, tym bardziej jesli włoski są wzmocnione przez lata usuwania pencetą lub innymi metodami. Pani Ania (i mówie to z cała odpowiedzialnością) jest najlepszą kosmetyczka i JEDYNĄ w Warszawie, która usuwa dobrze i tanio. Dowiadywałam sie ile to kosztuje u innych.

100 włosków- kosztuje 70 zł. Lecz Pani Ania proponuje równiez paniet. Wplaca sie 500 zł i wtedy 100 włosków kosztuje 50 zł. Wiem, ze to nie wygłada kolorowo na pierwszy rzut oka, ze to wydaje sie drogo, lecz u innych to jest liczone ok. 3 zł od włoska. A poza tym, Pani Ania jest osoba tak ciepłą i miłą, że samo pojście do niej juz dodaje nadziei na sukces. Teraz Pani Ania będzie przyjmowała w Salonie Laurent przy Szpitalnej 5.

Odpowiedz do tematu