ja jednak wole isc do drogeri powąchać, zobaczyć. a jak robicie z perfumami? bo w necie są dużo tańsze ale czy jakosciowo dobre to mam watpliwosci. nie wiem w zasadzie który internetowy sklep z perfumami jest godny zaufania. macie jakies sprawdzone typy?
KolagenColway Stała bywalczyni www.KolagenColway.com
Wysłany: 2011-03-28, 15:37
Jeżeli chodzi o allegro to faktycznie nie ufałabym wszystkim tanim kosmetykom,warto poszukać też w innych dobrych i sprawdzonych sklepach internetowych.
Ja wiele razy kupowałam kosmetyki na allegro szczególnie Sally Hansen i zawsze byłam zadowolona. Na perfumach się pare razy nacięłam i juz tam ich nie kupuję. Z kolorówki czasem zdarzają się podróby z Ukrainy czy z Turcji... ale trzeba poprostu kupić od osoby z pozytywami. Jeśli trafi Ci się podróba to śmiało idź z nią na policję tym sposobem odzyskasz kasę i uchronisz innych przed zakupami u tej osoby
ja jednak wole isc do drogeri powąchać, zobaczyć. a jak robicie z perfumami? bo w necie są dużo tańsze ale czy jakosciowo dobre to mam watpliwosci. nie wiem w zasadzie który internetowy sklep z perfumami jest godny zaufania. macie jakies sprawdzone typy?
o perfumach z allegro chodzą różne słuchy. ja polecam truskawkę, czyli strawberryNET, ceny może nie są powalająco niższe, ale jest pewność zakupu
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum