Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dzien, matki

Dzień Matki!!!!!!!!!
Autor Wiadomość
lidia1111 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-03-25, 12:47 Dzień Matki!!!!!!!!!

Już niedługo święto naszych mam, macie może pomysły na prezent lub na spędzenie czasu razem???

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2011-03-25, 14:35 

Tak, ja mam w planie kupić małe filiżanki :) Mama ostatnio o nich wspominała.

Leneczka 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-03-25, 14:58 

Można fajnie połączyć - filiżanka, kawa + wspólny wieczór :)

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2011-03-25, 15:15 

Ja mam zamiar zakupić mamie jakąś porządną maseczkę do twarzy :)

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2011-03-26, 01:45 

Krem do twarzy jest dobrym pomysłem:) moja mama sama by sobie nie kupiła dobrego kremu, najwyżej jakiś Nivea, Dove i to wszystko, dlatego co rok jej daję krem na zmarszczki i zawsze jest zadowolona:)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-03-29, 20:43 

robienie prezentów mojej mamie jest raczej trudne ze względu na to, że jej się nigdy nie wysmyka to, co by chciała, jak ktoś jej zapyta o czym marzy to się śmieje i mówi, że o pokoju na świecie bo nic jej więcej nie potrzeba. kosmetyki zmienia bardzo często, więc trudno trafić na coś, co miałabym pewność, że jej się spodoba. z perfumami jest równie trudno, bo też jest strasznie zmienna i do tego wybredna w tym względzie. więc na razie mam zagwostkę, ale na pewno coś wymyślę bliżej maja ;-) może jakiś ciuszek wpadnie mi w oko, albo komplet niezbyt drogiej biżuterii...

woman-news 
Początkująca
Strefa Kobiecości

Wysłany: 2011-05-05, 06:39 Wybór upominków z okazji Dnia Matki.

Proponuje praktyczne, ale oryginalne prezenty, jak designerski toster czy ekspres do kawy, albo zestaw nowoczesnych szklanek do kawy czy retro-mikser do koktajli....

valenda 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-05-11, 16:27 

A może zamiast kupować jej jakiś konkretny prezent, lepiej wykupić jej bon w jakiejś drogerii/perfumerii/salonie kosmetycznym lub na masaż ?? To jest prezent z którego będzie mogła skorzystać sama i wybierze to co jej będzie odpowiadać.

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-05-14, 19:12 

valenda napisał/a:
A może zamiast kupować jej jakiś konkretny prezent, lepiej wykupić jej bon w jakiejś drogerii/perfumerii/salonie kosmetycznym lub na masaż ?? To jest prezent z którego będzie mogła skorzystać sama i wybierze to co jej będzie odpowiadać.

moim zaniem pomysł jes świetny, szczególnie dla mnie - moja mama nie będzie mogła odmówić zakupu ulubionych perfum albo innych kosmetyków, jeśli już kupimy jej taki bon, bo inaczej kaska się zmarnuje - dzięki valenda ;-)

katarynka.kata 
Początkująca

Wysłany: 2011-05-16, 10:09 

hmmm co roku ten sam problem ;) moja zawsze sie cieszy z kwiatow w doniczce

Iwona.W. 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-05-16, 12:09 

Myślę, że pomysł z masażem lub jakimś zabiegiem kosmetycznym lub spa jest bardzo dobry. Wiadomo, że nasza mamy bardzo często nie chcą wydawać pieniędzy na takie rzeczy mówiąc ze to strata pieniędzy, że nie potrzebne itd, ale jak już pójdą to są zachwycone:))

lidia1111 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-05-16, 14:52 

A ja jednak zdecydowałam się na perfumy. Dobrze, że bardzo dobrze znam gust mamy - wiem co jej się naprawdę podoba:) Mój tata niestety nie ma wyczucia w tej sprawie:P
Moja mama uwielbia słodkie zapachy. Ale takie naprawdę słodkie. Podpatrzyłam jakie wąchała w perfumerii i zamówiłam jej takie same :D a dokładniej L de Lolita Lempicka. Jak dla mnie za słodkie, ale moja mama lubuje się w takich perfumkach. Przy okazji mogę polecić sprzedawce perfumy-firmowe z Allegro, bo ma naprawdę super ceny i sprzedaje oryginały. Teraz tylko czekam na 26maja żeby wręczyć preznecik:)

Iwona.W. 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-05-17, 14:27 

Fajny pomysł. Moja mam też uwielbia dostawać perfumy i zawsze trafiam idealnie w jej gust:)

FajnaLidka 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-05-18, 08:59 

Ja chyba zabiorę mamę na wspólne popołudnie, czy wieczór, zjemy coś dobrego, pogadamy, bo kwiatków w doniczce to już ma cały arsenał :)

valenda 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-05-20, 13:02 

No to cieszę się że pomysł przypadł niektórym do gustu :) Ja myślę że to jest dobre rozwiązanie bo mama wtedy nie ma nic do gadania ;) hehe

Odpowiedz do tematu