Krem do twarzy jest dobrym pomysłem:) moja mama sama by sobie nie kupiła dobrego kremu, najwyżej jakiś Nivea, Dove i to wszystko, dlatego co rok jej daję krem na zmarszczki i zawsze jest zadowolona:)
robienie prezentów mojej mamie jest raczej trudne ze względu na to, że jej się nigdy nie wysmyka to, co by chciała, jak ktoś jej zapyta o czym marzy to się śmieje i mówi, że o pokoju na świecie bo nic jej więcej nie potrzeba. kosmetyki zmienia bardzo często, więc trudno trafić na coś, co miałabym pewność, że jej się spodoba. z perfumami jest równie trudno, bo też jest strasznie zmienna i do tego wybredna w tym względzie. więc na razie mam zagwostkę, ale na pewno coś wymyślę bliżej maja może jakiś ciuszek wpadnie mi w oko, albo komplet niezbyt drogiej biżuterii...
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
woman-news Początkująca Strefa Kobiecości
Wysłany: 2011-05-05, 06:39
Wybór upominków z okazji Dnia Matki.
Proponuje praktyczne, ale oryginalne prezenty, jak designerski toster czy ekspres do kawy, albo zestaw nowoczesnych szklanek do kawy czy retro-mikser do koktajli....
A może zamiast kupować jej jakiś konkretny prezent, lepiej wykupić jej bon w jakiejś drogerii/perfumerii/salonie kosmetycznym lub na masaż ?? To jest prezent z którego będzie mogła skorzystać sama i wybierze to co jej będzie odpowiadać.
A może zamiast kupować jej jakiś konkretny prezent, lepiej wykupić jej bon w jakiejś drogerii/perfumerii/salonie kosmetycznym lub na masaż ?? To jest prezent z którego będzie mogła skorzystać sama i wybierze to co jej będzie odpowiadać.
moim zaniem pomysł jes świetny, szczególnie dla mnie - moja mama nie będzie mogła odmówić zakupu ulubionych perfum albo innych kosmetyków, jeśli już kupimy jej taki bon, bo inaczej kaska się zmarnuje - dzięki valenda
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
katarynka.kata Początkująca
Wysłany: 2011-05-16, 10:09
hmmm co roku ten sam problem ;) moja zawsze sie cieszy z kwiatow w doniczce
Myślę, że pomysł z masażem lub jakimś zabiegiem kosmetycznym lub spa jest bardzo dobry. Wiadomo, że nasza mamy bardzo często nie chcą wydawać pieniędzy na takie rzeczy mówiąc ze to strata pieniędzy, że nie potrzebne itd, ale jak już pójdą to są zachwycone:))
A ja jednak zdecydowałam się na perfumy. Dobrze, że bardzo dobrze znam gust mamy - wiem co jej się naprawdę podoba:) Mój tata niestety nie ma wyczucia w tej sprawie:P
Moja mama uwielbia słodkie zapachy. Ale takie naprawdę słodkie. Podpatrzyłam jakie wąchała w perfumerii i zamówiłam jej takie same :D a dokładniej L de Lolita Lempicka. Jak dla mnie za słodkie, ale moja mama lubuje się w takich perfumkach. Przy okazji mogę polecić sprzedawce perfumy-firmowe z Allegro, bo ma naprawdę super ceny i sprzedaje oryginały. Teraz tylko czekam na 26maja żeby wręczyć preznecik:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum