ja oczywiscie kosmetyki:) rozgladalam sie po drogerii i naturalnie wpadla mi w oczy Ziaja krem na noc i na dzien dla cery dojrzalej 40+ zobaczymy czy sie sprawdzi a do tego taki bukiecik i Mama byla b.zadowolona
A ja kupiłam mamie filiżankę z podstawką z Home & You. Czerwona (jej ulubiony kolor), w kwiaty (kocha), wygląda jakby była ręcznie lepiona (a mama jest artystką) i uwielbia kawę ze swoich filiżanek które zbiera Bardzo jej sie spodobało. Do tego kartka od serca i pierwszy raz od lat 19-stu (tyle mam) napisane jej, ze ją kocham.
a ja swojej kupiłam symbolicznego kwiatka, którego nawet nie zdążyłam jej dac bo rano mama pojechała do pracy a jak wrociła to ja byłam na uczelni, a jak ja zaliczyłam come back do domu to była pozna noc, poza tym my z moją mamą ostatnio nie zyjemy najlepiej, ale dyplomacja musi być - kwiatek na nią czeka
ja zawsze bukiet kwiat no i ostatnio wziełam ją do teatru:)
a tak ogólnie to albo kupuje jej kosmetyki, albo jakąś książkę bo lubi czytać, no i albo zabieram ją gdzieś :)
a ja byłam oryginalna i w zeszłym roku napisałam dla mamy rymowany wierszyk, który miał kilkanaście zwrotek (nieźle, że mi się tak chciało...) i wysłałam na konkurs do lokalnej telewizji... się okazało, że wygrałam dla mamy niezłe perfumy i piękny bukiet kwiatów ;)
Anula - ja jak mam jakąś fazę to wystarczy 10 minut i już jest kilka zwrotek napisanych :D
ale odkryłam, że najlepiej mi się pisze rymowanki częstochowskie jak mnie głowa boli ;)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1865 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-08-26, 22:37
Cytat:
Anula - ja jak mam jakąś fazę to wystarczy 10 minut i już jest kilka zwrotek napisanych :D
ale odkryłam, że najlepiej mi się pisze rymowanki częstochowskie jak mnie głowa boli ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum