Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-07-19, 22:17
Blk napisał/a:
dzień bez telefonu komórkowego
Ja się o tym dniu dowiedziałam słuchając radia właśnie z komórki
A co do samego telefonu, to uważam, że jest on bardzo przydatny, zawsze można się szybko i (często) tanio skontaktować z drugą osobą, no chyba, że nie ma zasięgu :P
1 dzień bez telefonu komórkowego mogłabym wytrzymać no góra kilka dni ale pod warunkiem, że bym miała dostęp do internetu ;) Wcześniej jak byłam młodsza to pusczało się typowe "ringi", "sygnałki", "strzałki" czy też "bączki" do znajomych, pisało się setki smsów dziennie- u mnie to już zanikło. Jak mam potrzebę do dzwonię lub piszę eska. Ale mam nałóg jakim jest nadmierne rozmawianie przez telefon z moim chłopakiem, jak go przez kilka godzin nie usłyszę to po prostu dziwnie się z tym czuję. Tak to jest jak się wykupuje darmowe nr do wybranej osoby
Wcześniej wysyłałam mnóstwo sms-ów i mnóstwo pieniędzy traciłam na dzwonienie ...
Od kiedy mam na abonament=dobre warunki na 2 lata,super nowe telefony,fajne gratisy=dodatkowo i nie drogo ...
Ale nie wyobrażam sobie raczej takiego kolejnego dnia(jeden już taki miałam)=Mojej Siorki Ciotecznej Mąż zabrał Mi telefon na caluśki dzionek ...
KOSZMAR he
ale Przeżyłam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum