Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: doprowadzajace, drobnostki, szalu.

Drobnostki doprowadzające do szału.
Autor Wiadomość
kicia09 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-12-11, 10:32 Drobnostki doprowadzające do szału.

CO Was doprowadza do szału? z rzeczy małych i większych? ludzi denerwuja rozne rzeczy, balagan, mlaskanie, nieopuszczona deska w ubikacji, etc... A co denerwuje Was? co Was doprowadza do szału?

ja nie lubię jak ktoś mlaska, albo pierdzi czy beka przy mnie :| to jest najbardziej obrzydliwe..

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2009-12-11, 12:38 

Ze mną życie jest trudne :P
Ale najbardziej denerwuje mnie cmokanie, mlaskanie, mówienie z pełną buzią ,perfidność ludzi, np przejeżdżający musi zawsze obserwować stojące osoby na przystanku!

Jednak nic nie pobije tego, że mam obsesję na punkcie etykiet i napisów. U mnie w domu każdy kosmetyk, płyn, środek, lekarstwo, majonez czy mleko musi stać napisem do mnie, idealnie prościutko.
Na mojej półce z kosmetykami wszystko stoi napisem do przodu i gdy ktoś użyje któregoś z kosmetyków od razu wiem, bo odstawiony jest niesymetrycznie.

Taki perfekcjonizm jest nie do zniesienia dla ludzi wokół. :oops:

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-12-11, 13:11 

Nie lubię jak ktoś mlaska...
Nie lubię gdy chce spać a coś zakłóca moją ciszę np. często denerwowało mnie tykanie zegarka i wstawałam w nocy i wyciągałam baterie :oops:

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 10 razy
Wysłany: 2009-12-11, 15:40 

A mnie nawet denerwują źle powieszone ręczniki w łazience :/ albo nawet mały okruszek na bordowym dywanie.

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-12-12, 09:43 

mnie denerwuje zwyczajnie brud i sytuacje kiedy ktos rusza moje rzeczy bez pytania ;]

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-12-12, 10:33 

aagnieszkaa1 napisał/a:
Nie lubię jak ktoś mlaska...
Nie lubię gdy chce spać a coś zakłóca moją ciszę np. często denerwowało mnie tykanie zegarka i wstawałam w nocy i wyciągałam baterie :oops:

zegar też mnie irytował
ale ja już od dawna śpię ze słuchawkami na uszach, bo bez muzyki nie zasnę

i te kosmetyki też o których ktoś pisał, też muszą stać tak żeby napis było widać

mlaskania tez n ie lubię albo jak ktoś ma taki głos że zawsze ma się wrażenie że ten ktoś mlsaka nawet jak nic ne je w danje chwili

kicia09 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-12-12, 11:59 

ja też słucham muzyki jak zasypiam tylko że włanczam sobię w radiu i tak mi gra przez całą noc :P
już się tak przyzwyczaiłam i nie mogę zasnąć bez muzyki :)

Blk 
Miłośniczka forum

Wysłany: 2009-12-20, 22:25 

też tak miałam. do czasu jak się przeprowadziłam do swojego pokoju, gdzie już nie mam telewizora z radiem, gdzie sobie mogę tzw. "drzemkę" ustawić.

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Wysłany: 2010-01-02, 18:33 

matko, mnie denerwuje wiele rzeczy, ale ostatnio najbardziej syczenie, jak się stoi w kolejce. znacie ten scenariusz, jak stoicie sobie w długiej kolejce, a ktoś przed wami albo za wami syczy albo wzdycha, bo tak długo to trwa :?: strasznie wkurzające...

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-02-20, 12:25 

Jak moja lokatorka:
- zawsze po wyłączeniu telewizora odłącza jeszcze wtyczkę z gniazdka i ja za każdym razem jak chce oglądać tv to muszę się schylać i włączać tą durną wtyczkę... :-/
- je i je leki to chyba już choroba. Oto jej studencka apteczka: amol, cirrus, jakaś maść, mg, B6, jakieś leki przeciwbólowe, syropy, gripex, falvit, jakieś witaminki i inne. I ona codziennie to bierze
- zadaje pytania typu: Po co prostujesz włosy? Po co ci woda mineralna zimą? Czemu jesz Danonka, przecież on jest mały i się nim nie najesz? i Inne
- jest zazdrosna o inne koleżanki
- jak ktoś wypije jedno piwo to ma go od razu za żula
- trzyma swoje produkty spożywcze razem z ciuchami zamiast w kuchni żeby jej nikt nie kradł chyba lol
- nigdzie nie wyjdzie wieczorem
- nawet filmu na kompie nie chce oglądnąć
- tak oszczędza, że nawet pastę do zębów przecina na pół żeby z niej coś jeszcze wyciągnąć
- poza tym przeszkadza jej wszystko i dlatego przeprowadzam się od niej...
a była to przyjaciółka z LO. Ludzie się zmieniają...

m1990 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-02-27, 22:03 

wkurza mnie nieopusczona deska w ubikacji, głupie gapienie się na mnie, stukanie paznokciami o stolik, itp., jak siorka w nocy włącza światło/tv, a ja chcę spać :[ tykanie zegara doprowadzało mnie do szału, ale na szczęście padła bateria i tak oto od roku zegar wisi tylko dla ozdoby :D hmm denerwuje mnie jeszcze jak ktoś szeleści opakowaniem z chipsów, jak ktoś mlaszcze albo wydaje z siebie jakieś dziwne dźwięki, no mnóstwo tego jest.. ;)

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-02-27, 22:17 

Mnie denerwuje brud - w każdej postaci - w domu, na melbach, dywanie, podłodze, ubraniu.. Po prostu wszędzie. Nie cierpię śladów stóp na panelach (zawsze można założyć klapki), wchodzenia mi w słowo, gadania od rzeczy i "owijania w bawełnę"...

Kaliope 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-03-01, 12:24 

Mnie strasznie denerwuje jak mam do czynienia z osobą która próbuje mną dyrygować (nawet rodzicom się to nie udało ;)) albo co gorsza próbuje mnie wykorzystać np. robiąc ze mnie stojak ("a bo wiesz jesteś pod ręką to mi to potrzymaj" ;/ ). Strasznie jeszcze nie lubię jak ktoś się wtrąca w moje sprawy albo przychodzi do mnie z 'dobrymi radami' o które ja się nie proszę ;) A że mam z takimi osobami często (zbyt często) do czynienia to chodzę wiecznie wściekła. Może Wy coś poradzicie drogie koleżanki??

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-03-01, 16:17 

Delikatnie zwróć uwagę tym życzliwym znajomym, że sama potrafisz zadecydować o swoim życiu, niestety miałam podobną sytuację ze starsza siostrą i u mnie to pomogło, a walczyłam o swoje około roku :-)

slimcamelia 
Początkująca

Wysłany: 2010-03-01, 21:08 

Denerwuje mnie teraz bród jaki byl ukryty śniegiem to jest szok :shock:

Odpowiedz do tematu