Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dostalam, hyalux, marki, serum

Dostałam serum marki Hyalux
Autor Wiadomość
wikiwik 
Początkująca
:)

Wysłany: 2011-08-01, 12:41 Dostałam serum marki Hyalux

Witam, mój znajomy przywiózł mi gamę Austriackich serum do rąk, twarzy i oczu firmy Hyalux. Jeszcze nie zaczęłam ich używać ale chciałam się dowiedzieć czy któraś z Was miała może już styczność z tym produktem? Wiem że nie są tanie bo sprawdziłam na ich stronie (cała tylko po Niemiecku, niestety) i wiem że są to kosmetyki organiczne ale jakie są w działaniu? Już kiedyś robiłam taki eksperyment z kremem pod oczy i teraz wolę zapytać, może macie jakieś opinię na ten temat? :-)

MonaW 
Początkująca

Wysłany: 2011-08-02, 12:47 

Witaj :) Ja miałam okazję stosować krem do rąk tej firmy, i gorąco go polecam! Ostatnio moja koleżanka przywiozła wspomniane serum do twarzy i oczu, i także wywarły na nas bardzo pozytywne wrażenia. Możesz stosować je bez obaw! My mamy inny problem, nie możemy w naszym kraju w żadnym sklepie i aptece dostać produktów tej marki :/ dlatego tez prosiłabym o info jeśli ktoś gdzieś spotkał się z tymi produktami czy to w aptece czy w jakieś galerii. A może można je w jakiś sposób sprowadzić?

Pozdrawiam

wikiwik 
Początkująca

Wysłany: 2011-08-03, 19:40 

Hej! Dzięki za info! W takim razie zaczynam stosować :) mam nadzieje że wrażenia będą podobne do Twoich:) Jeżeli ja mogę teraz jakoś pomóc, to mój znajomy często jeździ do Austrii i może przywieść kilka sztuk ;) jak coś wyślij mi cynk na prv. :)

Estmedica 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-10-18, 12:40 

Zdaje się,ze jest już jeden podobny temat na forum
http://www.beauty-forum.p...38,15.htm#42507 odnośnie samej firmy jak i kosmetyków. Osobiście nie miałam z nimi styczności.

wikiwik 
Początkująca

Wysłany: 2011-10-24, 19:58 

I przetestowałam! :-) Jeżeli kiedyś będziecie miały okazję wypróbować te serum, nie wahajcie się :-) ja jestem pod wielkim wrażeniem jakości, efektów jak i wydajności. Estmedica polecam i Tobie naprawdę warto! Szkoda tylko że trzeba te kosmetyki zamawiać przez Austriacką stronę albo przez znajomych :evil:

KolagenColway 
Stała bywalczyni
www.KolagenColway.com

Wysłany: 2011-10-26, 13:26 

A możesz napisać ile kosztuje? Bo jeżeli są takie dobre efekty to może więcej osób się an to skusi,wiec czekamy na szczegóły.

zpbutique 
Początkująca

Wysłany: 2011-10-26, 14:00 

zapraszam na mojego bloga http://zpbutique.pinger.pl/ tam jest wiecej informacji o kremie. Krem jest juz w PL i kosztuje okolo 200zl za krem do warzy i serum pod oczy, oraz okolo 160 zl za krem do rak.

diamonddust 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-10-26, 15:35 

Krem do rąk za 160 zł to "trochę" dużo :-? Cos mi to wszystko reklamą podjeżdża ;-)

Kaja_J 
Początkująca

Wysłany: 2011-10-26, 17:43 

ja osobiście tanich kosmetyków już próbowałam i jedyne co mi zostało to uczulenie i rachunki od dermatologa. Te sera mam już przetestowane i ufam im w 100%. Szukalam hyalux w drogeriach, ale chyba sa jeszcze niedostępne.

wikiwik 
Początkująca

Wysłany: 2011-10-26, 18:38 

Hehe powinnam się czuć odpowiedzialna? Bo to ja zaczęłam ten wątek! :) Diamonddust ja akurat z reklama to mam tyle wspólnego co oglądanie ich w telewizji ;) Fakt 160zł za krem do rak to dużo, nawet bardzo jestem tego samego zdania! Ale po tym jak go używałam nie daje swojej głowy że go nie kupię. Skoro Zpbutique ma do nich dostęp to oznacza to że nie muszę czekać cały rok na mojego kolegę aż mi je przywiezie (już głupio mi go było by prosić o to). Zpbutique byłam na Twoim blogiu i jest bardzo fajny, gratuluję. Z tego co wyczytałam na nim to można tam dostać próbki, bardzo fajnie polecę je koleżankom :)

Odpowiedz do tematu