tak, tylko wolałabym poznać opinię z praktycznego punktu widzenia, oczywiste jest, że każde spa zareklamuję się z jak najlepszej strony, więc lepiej poznać opinię z waszej strony, o ile byłyście , np w poznaniu w Samui spa?
To sprawdź, które ośrodki się reklamują i potem poszukaj opinii o nich w sieci - ja tak zwykle robię:) Zresztą e ogłaszajace się przeważnie są dobre - ostatnio miałam okazję być w niewielkim SPA w mojej okolicy i byłam średnio zadowolona...
A co do domowego SPA - jestem wyjątkową entuzjastką - zwłaszcza po przejściach w niewielkim salonie SPA...;) Osobiście używam często cukrowo-kawowego peelingu i magicznie brzmiącego Savon Noir:) Jest to mydło roślinne z Maroka, które po połączeniu z wodą nakłada się jak maseczkę. A potem mydełko samo pracuje - delikatnie eksfoliuje, złuszcza i jednocześnie nawilża. No ja ten produkt uwielbiam!
lady m Stała bywalczyni
Wysłany: 2009-11-27, 13:43
Dziewczyny! A może któraś z Was korzystała kiedyś z kosmetyków SAVON NOIR? Trafiłam na stronę Mydlarni u Franciszka i mają tam w swojej ofercie takie właśnie kosmetyki, z których można robić swoje peelingi i maski do ciała. Jestem ciekawa czy któraś z Was może tego używała? Bo takie profesjonalne SPA w swojej własnej łazience kusi :)
PhytoniaBellCli Użytkowniczka
Wysłany: 2009-11-28, 16:53
Warto zaopatrzyc się w odpowiednie kosmetyki pielęgnacyjne, wygospodarowac sobie wolny wieczór i stworzyc w łazience domowy salon spa. Zadbamy wtedy o ciało i duszę bez dużego wysiłku a efekt może byc taki jak z salonu.
Może wykorzystam do takiego peelingu kawę którą kupiłam ostatnio, jest wstrętna, może chociaż na peeling się nada w końcu chodzi o starcie martwego naskórka i o kofeinę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum