Ostatnich latach bardzo często się spotykamy że kobiety noszą spodnie ? Co 3 kobieta to w spodniach... Dlaczego kobiety nie noszą częściej spódnic, sukienek? Myślę, że kobiety powinny częściej zakładać spódnice...
A wy drogie forumowiczki co częściej nosicie spodnie czy sukienki ?
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Spodnie, ponieważ jest oczywiście cieplej. Przecież latem każda dziewczyna nosi albo krótkie spódniczki albo sukienki albo krótkie spodenki. To tak samo jak ja bym mojemu facetowi kazała nosić cały rok krótkie spodenki... A nawet gorzej, bo przecież w spodenkach nic nie "podwiewa"... Ja się cieszę, że jest to równouprawnienie, że i kobiety mogą nosić spodnie :D!
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-04-13, 10:13
Ja również chodzę w spodniach albo w legginsach i tunikach, ale znam kobiety, które nigdy nie chodzą w spodniach, np. moja Mama, moja sąsiadka.
Myślę, że my jesteśmy młode i jeszcze możemy pozwolić sobie na chodzenie w spodniach na codzień. Kiedy już zdobędziemy odpowiednie wykształcenie, zajmiemy stanowiska, które odpowiadają naszym kwalifikacjom zawodowym, wtedy będziemy chodzić w eleganckich spódnicach, garsonkach itp
Ja jeszcze mam na to czas
Spodnie są wygodne, jak się nie ogolę to nie zobaczy a i okrakiem moge sobie siedziec i sie nic nie dzieje :) ale w spódnicach tez chodze. Czuje sie wtedy bardzo kobieco :)
Ja lubię spodnie, ponieważ są wygodne i nie musze się martwić, że źle siedzę, że coś gdzieś widać i w ogóle... Poza tym pasują i do pracy i na imprezę.
Leneczka Coś już napisała
Wysłany: 2011-03-23, 15:44
No oczywiście, że spodnie są wygodniejsze. Chociaż jeśli chodzi o wygląd, to nie wiem, czy się lepiej prezentują. Wszystko zależy przede wszystkim od figury. No spodni/spódnicy oczywiście;)
A ja wolę spódnice! :) W bezszwowych rajstopach czy legginsach jest naprawdę bardziej lekko, wygodniej, przewiewniej, niż w spodniach, chociaż te są niezbędne przy bardzo niskiej temperaturze np. Wiosną czy latem, to nie ma o czym mówić, bo wybór jest oczywisty. Poza tym akurat nogi to coś, czym mogę się pochwalić, w odróżnieniu od innych partii ciała:/, więc korzystam i eksponuję. Lubię dopasowane fasony, rozkloszowane, plisowane także, z kieszeniami i bez, w kolano albo króciutkie, eleganckie i z zalotną falbanką albo koronką- mam ich mnóstwo w szafie. Tak samo tuniki i sukienki:) Zresztą generalnie uważam, że spódniczka dodaje kobiecie uroku, a mini to w ogóle wynalazek wszechczasów :D
_________________ Chociaż raz warto umrzeć z miłości...
Agnieszka Osiecka
Deja-Art Coś już napisała
Wysłany: 2011-03-24, 11:29
Przyznam ze u mnie też dominują spodnie i jest mi w nich bardzo wygodnie. Póki co napewno się to nie zmieni z racji chociażby pogody. A druga sprawa to moja figura... Nie nadaje się do tego aby nosić spódniczki.
moni.ada Coś już napisała moni.ada
Wysłany: 2011-07-31, 13:16
Uwielbiam spodnie!To najwygodniejszy ciuch pod słońcem!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum