Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dominacja, spodni

Dominacja spodni ?
Autor Wiadomość
Pajo 
Początkująca

Wysłany: 2010-04-13, 00:09 Dominacja spodni ?

Ostatnich latach bardzo często się spotykamy że kobiety noszą spodnie ? Co 3 kobieta to w spodniach... Dlaczego kobiety nie noszą częściej spódnic, sukienek? Myślę, że kobiety powinny częściej zakładać spódnice...
A wy drogie forumowiczki co częściej nosicie spodnie czy sukienki ?

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-04-13, 01:05 

Spodnie bo cieplej i wygodniej =]

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-04-13, 10:05 

Spodnie, ponieważ jest oczywiście cieplej. Przecież latem każda dziewczyna nosi albo krótkie spódniczki albo sukienki albo krótkie spodenki. To tak samo jak ja bym mojemu facetowi kazała nosić cały rok krótkie spodenki... A nawet gorzej, bo przecież w spodenkach nic nie "podwiewa"... Ja się cieszę, że jest to równouprawnienie, że i kobiety mogą nosić spodnie :D!

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-04-13, 10:13 

Ja również chodzę w spodniach albo w legginsach i tunikach, ale znam kobiety, które nigdy nie chodzą w spodniach, np. moja Mama, moja sąsiadka.
Myślę, że my jesteśmy młode i jeszcze możemy pozwolić sobie na chodzenie w spodniach na codzień. Kiedy już zdobędziemy odpowiednie wykształcenie, zajmiemy stanowiska, które odpowiadają naszym kwalifikacjom zawodowym, wtedy będziemy chodzić w eleganckich spódnicach, garsonkach itp :-)
Ja jeszcze mam na to czas :-P

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2010-04-15, 17:18 

ja juz od 3 tygodni zaczelam sezon spodniczek ;] jak jest zimno to oczywiscie wskakuje w spodnie.

ogolnie to jednak moge chyba postawic znak = podziedzy spodniami w spodniczkami.

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-04-17, 12:34 

Jak jest ciepło chodzę w spódniczkach mini. Teraz jeszcze dominują u mnie spodnie, ale nie mogę się doczekać lata... ;-)

miskamisia_86 
Użytkowniczka
miskamisia_86

Wysłany: 2010-08-03, 13:47 

Ja tam i latem i zimą chodzę na zmianę w spodniach, spódnicach, sukienkach... w czym mi się tam akurat umyśli.

taka 
Gaduła ;)

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 2010-08-04, 13:26 

zimą spodnie, latem spódniczki i sukieneczki :)
ale jak są chłodniejsze dni to tez wolę spodnie, wg mnie również mogą być kobiece i sexy :)

werkaa 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-08-16, 00:06 

No nie ukrywam, że chętniej chodzę w spodniach, chociaż bardzo lubie spódniczki. Obecnie noszę legginsy, najchętniej imitujące dżins;)

miskamisia_86 
Użytkowniczka
miskamisia_86

Wysłany: 2010-09-14, 19:32 

Spodnie są wygodne, jak się nie ogolę to nie zobaczy a i okrakiem moge sobie siedziec i sie nic nie dzieje :) ale w spódnicach tez chodze. Czuje sie wtedy bardzo kobieco :)

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-03-23, 14:53 

Ja lubię spodnie, ponieważ są wygodne i nie musze się martwić, że źle siedzę, że coś gdzieś widać i w ogóle... Poza tym pasują i do pracy i na imprezę.

Leneczka 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-03-23, 15:44 

No oczywiście, że spodnie są wygodniejsze. Chociaż jeśli chodzi o wygląd, to nie wiem, czy się lepiej prezentują. Wszystko zależy przede wszystkim od figury. No spodni/spódnicy oczywiście;)

Amaranta 
Gaduła ;)
Twisted girl ;)

Wysłany: 2011-03-23, 20:36 

A ja wolę spódnice! :) W bezszwowych rajstopach czy legginsach jest naprawdę bardziej lekko, wygodniej, przewiewniej, niż w spodniach, chociaż te są niezbędne przy bardzo niskiej temperaturze np. Wiosną czy latem, to nie ma o czym mówić, bo wybór jest oczywisty. Poza tym akurat nogi to coś, czym mogę się pochwalić, w odróżnieniu od innych partii ciała:/, więc korzystam i eksponuję. Lubię dopasowane fasony, rozkloszowane, plisowane także, z kieszeniami i bez, w kolano albo króciutkie, eleganckie i z zalotną falbanką albo koronką- mam ich mnóstwo w szafie. Tak samo tuniki i sukienki:) Zresztą generalnie uważam, że spódniczka dodaje kobiecie uroku, a mini to w ogóle wynalazek wszechczasów :D

Deja-Art 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-03-24, 11:29 

Przyznam ze u mnie też dominują spodnie i jest mi w nich bardzo wygodnie. Póki co napewno się to nie zmieni z racji chociażby pogody. A druga sprawa to moja figura... Nie nadaje się do tego aby nosić spódniczki.

moni.ada 
Coś już napisała
moni.ada

Wysłany: 2011-07-31, 13:16 

Uwielbiam spodnie!To najwygodniejszy ciuch pod słońcem!

Odpowiedz do tematu