Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dominacja, spodni

Dominacja spodni ?
Autor Wiadomość
leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-08-18, 01:02 

spodnie RULEZ! :mrgreen:

astarte 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-09-05, 16:13 

No ja muszę się przyznać, że również częściej wybieram spodnie. Są o wiele wygodniejsze, szczególnie jeżeli muszę biegać do tramwaju, czy załatwiać sprawy na mieście. Sukienki czy spódnice wybieram tylko wtedy, kiedy jest gorąco.

Zuzanna25 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-09-08, 15:45 

Również chodzę w spodniach. Lepiej się w nich czuję. Jak uda mi się wrócić do świetnej figury to wtedy bedę zakładać częściej spódnice :)

Veronique24 
Użytkowniczka
www.promesse.pl

Wysłany: 2011-10-03, 14:12 

Prawda jest taka, że do spodni trzeba mieć figurkę ładną (pomińmy dziewczyny w rozmiarze 42 noszące rozmiar 38 :)). Jednak gdy dziewczyna ma figurę typu jabłko tzn duża góra, szczupły dół to zazwyczaj będzie chodzić w spódnicy bo pokazać to co ma ładne - nogi. Miałam taką koleżankę będąc w liceum. Była troszkę przy kości i zawsze chodziła w prostej spódnicy przed kolano, jakąś prostą bluzkę troszkę z dekoltem i sweterek zapięty tylko na 1-2 guziki w okolicy talii. (co optycznie wyszczupla talię). Pamiętam, że wszystkie jej się dziwiłyśmy, mrozy -20 stopni a ona mówi, że w spódnicy jej wygodniej. Guzik prawda :-) na wf-ie, gdy się przebierałyśmy zobaczyłam jaką ona faktycznie ma figurę i trzeba przyznać, że tak dobierała ciuchy do swojej figury, że odbierała sobie ok 10 kg wagi.. :-)
Ja jestem zwolenniczką spodni, najlepiej rurek ew z prostymi nogawkami. Spódniczki, sukienki, krótkie szorty - uwielbiam! ale latem :)

gaggrysia 
Początkująca

Wysłany: 2011-11-08, 22:38 

ja często chodze w spódnicy, choć nie tak czesto jak w spodniach. mam krzywe nogi i nie lubie ich odkrywać ...

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2011-11-09, 12:55 

gaggrysia napisał/a:
ja często chodze w spódnicy, choć nie tak czesto jak w spodniach. mam krzywe nogi i nie lubie ich odkrywać ...

Eee taaaammm.... Kochana, ja też mam krzywe nogi, w dodatku nie są tak szczupłe jak niegdyś a lubię spódnice, bo są niebywale kobiece :)
Nogami się nie przejmuj, są Twoje i takie powinny być, abyś mogła strojami wydobyć ich piękno :)

Zuzanna25 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-11-10, 02:58 

Veronique24 napisał/a:
Prawda jest taka, że do spodni trzeba mieć figurkę ładną (pomińmy dziewczyny w rozmiarze 42 noszące rozmiar 38 :)). Jednak gdy dziewczyna ma figurę typu jabłko tzn duża góra, szczupły dół to zazwyczaj będzie chodzić w spódnicy bo pokazać to co ma ładne - nogi. Miałam taką koleżankę będąc w liceum. Była troszkę przy kości i zawsze chodziła w prostej spódnicy przed kolano, jakąś prostą bluzkę troszkę z dekoltem i sweterek zapięty tylko na 1-2 guziki w okolicy talii. (co optycznie wyszczupla talię). Pamiętam, że wszystkie jej się dziwiłyśmy, mrozy -20 stopni a ona mówi, że w spódnicy jej wygodniej. Guzik prawda :-) na wf-ie, gdy się przebierałyśmy zobaczyłam jaką ona faktycznie ma figurę i trzeba przyznać, że tak dobierała ciuchy do swojej figury, że odbierała sobie ok 10 kg wagi.. :-)
Ja jestem zwolenniczką spodni, najlepiej rurek ew z prostymi nogawkami. Spódniczki, sukienki, krótkie szorty - uwielbiam! ale latem :)

Masz w tym dużo racji, ale w spodniach jest o wiele wygodniej i cieplej. Nie wciskam się w zbyt małe rzeczy, ale wiem o czym mówisz.

E-lejdis 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-12-02, 13:35 

Ja także się z tym zgadzam,a poza tym spodnie rurki dodaj mi uroku i kobiecości,więc dlaczego miałabym sobie tego odmawiać?

InkaForever 
Użytkowniczka
zawsze spóźniona

Wysłany: 2011-12-07, 15:35 

Spódnice są ok, ale na południu Hiszpanii. U nas niestety trzeba się porządnie opatulić przed wyjściem z domu przez większą część roku.

gaggrysia 
Początkująca

Wysłany: 2011-12-12, 14:57 

ja staram sie nosić jak naczęściej spódnice czy sukienki, choć nie mam ich niewiadomo jak dużo. ale w zimie to jednak wole w spodniach z wiadomych przyczyn :D

E-lejdis 
Użytkowniczka

Wysłany: 2012-01-02, 15:54 

Póki co zima nas oszczędza,ale wystarczy popatrzeć jak chodzimy ubrane na co dzień ii stwierdzimy,że jednak spodnie dominują,sukienki zakładają tylko nieliczne panie i to szczególnie latem.

kalina 
Gaduła ;)

Wysłany: 2012-04-18, 15:59 

Ja z racji miejsca pracy często chodzę w spódniczkach, ale takich za kolana, raczej eleganckich, ale jak tylko mogę to wskakuje w spodnie, bo wygodniej ;)

Odpowiedz do tematu