hihi parasolka fajna, ale czy na deszcz pójdzie hehe chyba nie za elegancka czyli tak jakby tylko dodatek, mniejsza funkcjonalnosc
Ja osobiście stawiam na paski i bizuterie :) wiecej nie potrzebuje pod kapeluszem włoski mi sie zburza hehe chociaz podobno jest nowość Welli ktora "gwarantuje" nam spręrzystosc włosow ale czy to działa tak jak mowia
Przez ostatni rok oglądam tylko wielkie naszyjniki z kamieniami. Jak nie duze i płaskie kamienie na krótkiej nitce to małe kamyczki na długich nitkach we wszytskich kolorach świata ;-P hehe po 5, 20 i 50zł ;) normalnie hit hehehe ale za nim nie przepadam
Wlasnie zauwazylam, ze strasznie duzo jest tych cienkich opasek. Tez bym jej nie zalozyla bo dla mnie to zbedne A co do tych wstązek bodajze satynowych to czasami fajnie to wyglada a czasami to ona tam ni w 5 ni w 10 hehe za bardzo przesadzone sa te nie które bluzki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum