Nom, teraz też już to wiem... Lipa z moją torebką. Zmolestwoałam 3 konsultantki i niestety nie da się załatwić. Na allegro jeszcze sprawdzę, bo czasem też tam konsultantki sprzedają różna rzeczy. Napiszę też do mt-torebki może sprowadzą mi chanelkę na zamówienie...choć skoro tak szybko im zeszły to pewnie gdyby mieli skąd to już sami by je ściągnęli...
Deja-Art Coś już napisała
Wysłany: 2011-03-24, 11:30
To daj znać czy udało Ci się coś ostatecznie upolowac. W sumie to na allegro nie powinno być z tym większego problemu. Trzeba tylko patrzeć u kogo się kupuje,im więcej pozytywnych opinii tym lepiej.
Ja kupiłam sobie dużżżże kolczyki koła z cyrkoniami.. kosztowały 150 zł i już po 1szym założeniu się powyginały... niestety srebro jest zbyt miękkie na takie rzeczy
[ Dodano: 2011-04-15, 14:09 ]
Na to się nie da złożyć reklamacji... po prostu srebro takie już jest, a ja nie pomyślałam o tym przy zakupie
Ja kupiłam sobie dużżżże kolczyki koła z cyrkoniami.. kosztowały 150 zł i już po 1szym założeniu się powyginały... niestety srebro jest zbyt miękkie na takie rzeczy
Mi bardzo podoba się ten miodowy komin. Wszędzie takiego szukam. Może przy okazji mi podpowiecie gdzie można taki znaleźć ? Allegro już przeszukałam. (ps. kolory widoczne po kliknięciu w zdjęcie).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum