Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-06-17, 10:13
ta informacja jest z tyłu, tam gdzie adres firmy, pewniew iedzą że nikt ich produktów nie kupuje. gdyby mnie nie ciekawiło co to za firma to bym go wzięła bez zastanowienia
Jeśli chodzi o Loreal to ja uwielbiam ten czerwony. Teraz mam te duże szampony z Joanny, bardzo sobie chwalę, ale jak je skończę spróbuję poeksperymentować.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Anelka, tez polecam ten szampon Loreala jest swietny przynajmniej jak dla moich wlosow...do odzywki jeszcze sie przymierzam bo narazie mam Ziaji z mieta i tez niczego sobie
_________________ "Jakie to piękne, gdy dziewczyna zapomina, że jest dobrze wychowana."
Wysłany: 2009-06-24, 15:03
O tak, eksperymenty dobra rzecz, a więc podrzuce Wam jeszcze taki szamponik:
Palmolive Naturals - Większa objętość - Lawenda i melisa.
Fajny Szczególnie dla cienkich włosków. Tylko nie orientuje się czy odżywkę do tego mają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum