Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-10-02, 10:21
a ja uwielbiam ten szampon z trzech powodów:
1. gdy malowałam włosy Garnierem było to świetne dopełnienie
2. kolor się nie zmywał, a jeśli już się zmywał to w minimalnym stopniu
3. cudny zapach i zero problemów z rozczesywaniem włosów
Wysłany: 2009-10-02, 10:35
pati, ja stosuję ten szampon kilka lat, więc do zapachu się już przyzwyczaiłam, ale mój chłopak zawsze mówi, że ładnie pachną mi włosy, więc chyba się utrzymuje zapach Kim, ja też kiedyś używałam różowego L'oreala ale później zmieniła się jego konsystencja i przerzuciłam się na Shamtoo a teraz Garnier
Wysłany: 2009-10-03, 20:05
ja też używałam tego zwykłego ale tak jak wcześniej napisałam jak dla mnie "popsuł się" i przestałam go używać, bi ilekroć nie kupiłam to zawsze był rzadki ( a kupowałam w przeróżnych sklepach i drogeriach ) i nie pienił się tak jak kiedyś
Ja od pewnego czasu używam Pantene i jest dość dobry i niedrogi, czasami Dove do włosów farbowanych - bardzo dobra jest odżywka z tej serii. Raz na jakiś czas pozwalam sobie tez kupić w salonie fryzjerskim Loreal Professional - drogi ale jest świetny.
Wysłany: 2009-10-20, 15:12
a mozecie mi polecic jakis szamponik do wlosow przetluszczajacych sie??ale zeby byl dobry bo jaki bym sobie nie kupila to praktycznie nic nie daje....i na drugi dzien po umyciu sa juz oklapniete i niezwieze te moje klaczki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum