Dziewczyny moja znajoma poszukuje dobrego salonu w Poznaniu? możecie coś polecić, bo ja nie jestem z Poznania i nie mogę jej nic polecić
karmelowa Użytkowniczka
Wysłany: 2011-08-08, 08:54
wiesz co wiem , że dobrym salonem jest studio laser i oni tez mają salon w Poznaniu i z tego co słyszałam, to oni są od lat na rynku i robią bardzo dużo tych zabiegów, także ja bym uderzała w takie sprawdzone miejsce a to studio na pewno takie jest
Kurcze też właśnie szukam czegoś, żadna z moich koleżanek nie korzystała z takich usług i też próbuje się na forum dowiedzieć jakiegoś info. Ja dobre opinie słyszałm o Studio laser właśnie ale też o Mona lisie i tak czekam, aż się gdzieś szala przesunie, chociaz pewnie w końcu wybiore sie do obu i zobacze jakie wrażenie na mnie zrobią...
no ja już trochę o tym czytałam na forach i w końcu wybrała się tam koleżnak do tego studio laser i jest bardzo zadowolona, świetne panie, nowoczesny sprzęt i wszystko przebiegło jak należy i teraz czeka na kolejne wizyty
ChineseDoll Coś już napisała
Wysłany: 2011-10-04, 16:51
O Studio Laser słyszałam od warszawskich koleżanek, nie wiedziałam, że otworzyli też gabinet w Poznaniu :) Teraz czekam na Kraków, bo patrzyłam na ich internetowy cennik i to jedna z fajniejszych ofert na rynku jeśli chodzi o depilację Light Sheer.
Na temat tego studia oraz kilku innych,można poczytać opinie na forum. Wystarczy tylko trochę poszukać. No i oczywiście najlepiej jeżeli wypowiedzą się osoby z Poznania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum