Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dobry, fryzjerski, salon, tani, w-wie

Dobry i tani salon fryzjerski w W-wie?
Autor Wiadomość
ziwi 
Początkująca

Wysłany: 2011-02-06, 18:57 Dobry i tani salon fryzjerski w W-wie?

Szukam fryzjera, dobrego i taniego. Chcę ściąć włosy... Czy możecie kogoś polecić w W-wie?

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2011-02-07, 22:01 

Na grouponie/gruperze itp, są bardzo fajne oferty, po dużo niższej cenie ;) ustawiasz tylko swoje miasto i czekasz na ofertę, która wpadnie Ci w oko ;)

4GreatHair 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-02-08, 09:45 

Kiedyś korzystałam z tej opcji i muszę przyznać,że wybór jest naprawdę spory. Poza tym możesz również zapytać na portalu społecznościowym miasta Warszawa,mieszkańcy na pewno o wiele lepiej będą się orientować.

ziwi 
Początkująca

Wysłany: 2011-02-08, 10:29 

Korzystam z groupon, ale z takiej reklamy korzystają firmy, które mają problem z klientami z różnych powodów... Poza tym najważniejsze jest dla mnie, aby nie doznać szoku po wizycie u fryzjera, tak jak ostatnim razem (i nie należał on do najtańszych).. :roll:

astarte 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-02-09, 12:55 

A byłaś w salonie Berendowicz&Kublin? Mają tam naprawdę świetnych stylistów, którzy znają się na rzeczy. A oprócz tego atmosfera jest tam bardzo fajna. Można sobie porozmawiać z fryzjerem, kawę wypić i przy okazji spędzić miło czas. No i ja jeszcze nigdy z tego salonu nie wszyłam niezadowolona :)

kalina44 
Początkująca

Wysłany: 2011-02-11, 13:35 

Ja bylam ostatnio w salonie fryzjerskim ktory jest w carrefourze na karolkowej. Strzyzenie tylko 30 zlotych. I mowiac szczerze jak wczesniej placilam ok 100 zl to nie bylo zadnej roznicy.

aneczka70 
Początkująca

Wysłany: 2011-02-23, 18:51 

kalina44 napisał/a:
Ja bylam ostatnio w salonie fryzjerskim ktory jest w carrefourze na karolkowej. Strzyzenie tylko 30 zlotych. I mowiac szczerze jak wczesniej placilam ok 100 zl to nie bylo zadnej roznicy.

Ja korzystam z bhclubu.Tam z kartą są spore zniżki do fryzjerów w warszawie np.Salon Frida w Warszawie

4GreatHair 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-03-02, 18:08 

Trochę Wam zazdroszczę tych sprawdzonych fryzjerów, bo ja już od kilku lat szukam w mojej okolicy mistrza, który potrafi,łby się zając moimi włosami jak należy, ale na razie nici z tego wychodzą, a Warszawa jak dla mnie to trochę za daleko, wiec chyba muszę próbowac dalej.

Ewcia 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-03-04, 13:49 

Anula napisał/a:
Na grouponie/gruperze itp, są bardzo fajne oferty, po dużo niższej cenie ;) ustawiasz tylko swoje miasto i czekasz na ofertę, która wpadnie Ci w oko ;)

A jak to działa, muszę mieć jakiś kupon? Czy po prostu tam idę, jak znajdę ofertę?

4GreatHair 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-03-24, 15:44 

Co prawda nie korzystałam,ale wydaje mi się że jak znajdziesz sobie ofertę to po prostu idziesz i umawiasz się na spotkanie,nie potrzebujesz żadnego kuponu. Mam racje?

bey 
Początkująca

Wysłany: 2011-03-26, 15:18 

Możesz mieć racje ale możesz jej też nie mieć, zależy jak podchodzą do tego rozdawania kuponów, jeśli to tylko forma reklamy to luz, umówisz się i bez kuponu, ale jeśli traktują to poważniej to może nie dać rady :)

4GreatHair 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-04-28, 15:17 

Wydaje mi się,że tak bez powodu nie rozdawaliby kuponów,więc coś w tym musi być. Są pewnie ważne i bez tego ani rusz i się nie umówisz. Chociaż do końca nie ma się tej pewności...

Molik2008 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-06-28, 12:39 

Nie powinno być żądnego problemu ze znalezieniem fryzjera w stolicy,wystarczy udac się do kilku salonów i w zasadzie gotowe. Masz już sprawdzony namiar? Jeżeli tak to podaj na forum.

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-07-07, 14:11 

Chyba dobrego i taniego fryzjera w Warszawie to raczej się nie znajdzie. W stolicy się wszyscy cenią nawet jeśli są kiepscy... Mogę z czystym sumieniem za to polecić fryzjera we Wrocławiu. W weekend byłam u koleżanki właśnie we Wrocku i przypadkiem trafiłam do salonu tamara. Chciałam zmienić fryzurę, ale zupełnie nie wiedziałam na jaką...tam stylistka pomogła mi dobrać odpowiednią dla mnie fryzurę. Polecam, naprawdę było warto..ceny może nie na studencka kieszeń ale w miarę przyzwoite..Nawet gdybym miała zapłacić 2 razy więcej to było warto! Pociagiem do Wrocka ode mnie się jedzie ok. 4 i pół godz., ale myslę, że w przyszłym miesiącu też tam skoczę. Z W-wy do Wrocka trochę daleko... To jest ich strona
najlepszy fryzjer u jakiego byłam ;) .

P.S. Zobaczcie galerie fryzur - po prostu bajka!

Molik2008 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-07-25, 16:33 

No z drugiej strony im bliżej centru,tym ceny idą w górę,wiec można szukać też w okolicach podmiejskich. Jestem jednak zdania,że lepiej zapłacić trochę więcej i mieć pewność,że nasze włosy i fryzura są w dobrych rękach.

Odpowiedz do tematu