Ostatnio kosmetyki naturalne stały się moją pasją!
Mogę polecić farby roślinne do włosów Sante, kurację do włosów Jojoba z Logony, do twarzy -koncentrat dwufazowy AnneMarie Borlind - świetnie nawilża, płyn do higieny intymnej Provida.
Zakupy zrobiłam w sklepnaturalny.pl
polecam
pewnie jest sporo sklepów oferujących kosmetyki naturalne. Ja sprawdziłam ten- jest ok. szybko wysyła, daje sporo próbek, dobrze pakuje.
Jakie są Wasze odkrycia wśród kosmetyków naturalnych?
_________________ Jeśli chcesz znajdziesz sposób. Jeśli nie chcesz- znajdziesz powód..
Kosmetyki naturalne są bardzo dobre. Ja kupuje zawsze w sklepie internetowym pieknecialo.com.pl i jeszcze ani razu nie żałowałam tam zakupu. Wysyłka jest bardzo szybka, kosmetyki można mieć już nawet na drugi dzień.
Do ciała i twarzy używam tylko kosmetyków naturalnych.
Kosmetyki naturalne są bardzo dobre. Ja kupuje zawsze w sklepie internetowym pieknecialo.com.pl i jeszcze ani razu nie żałowałam tam zakupu. Wysyłka jest bardzo szybka, kosmetyki można mieć już nawet na drugi dzień.
Do ciała i twarzy używam tylko kosmetyków naturalnych.
moze dlatego ze to Twoj sklep
ale reklama
Pzycho Początkująca
Wysłany: 2009-05-09, 00:25
Ja polecam kosmetyki Herbalife. W 100% naturalne. Juz niedlugo będę fizjoterapeutą i zależy mi na zdrowiu i wyglądzie nie tylko swoim ale także innych ludzi. W związku z tym zrobiłem eksperyment pomimo iż jestem facetem poszedłem do tej firmy i sprawdziłem kosmetyki na własnej skórze(z czystej ciekawości) czy są akurat takie fantastyczne jak sie słyszy. I musze powiedzieć ze byłem mile zaskoczony. Tak bardzo ze zająłem się dystrybucją tych kosmetyków bo jeśli coś jest dobre a nawet bardzo dobre to czemu nie mogę tego polecić innym?????? Toteż każdemu kto będzie zainteresowany mogę takie kosmetyki zamówić
_________________ Sprzedam kosmetyki Herbalife. W każdej ilości. Zapraszam. Warto
No Darish:), mnie też denerwuje taki brak obiektywizmu... Czego się nie robi, żeby cokolwiek UPCHAĆ... :P Dziwne, że dobre firmy kosmetyków nie potrzebują SUPER reklamy, bo o nich się po prostu mówi :P
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Darish:), gdzie studiujesz?? ja mialam tez studiowac kosmetologie w Nysie ale sie rozmyslilam ze wzgledu na chlopaka... w koncu mialabym bardzo daleko pol Polski do przejechania
_________________ "Jakie to piękne, gdy dziewczyna zapomina, że jest dobrze wychowana."
moni_ja, ja jestem we Wroclawiu:)
mam do szkoly 130km
ze szkoly do chlopaka 120km
a z domu do chlopaka 250km:D
mimo wszystko stawiam na wykształcenie:)
chłopaka przeciez mozna stracic a wiedza zostanie :)
nie zebym tutaj chciala Cie obrazac czy cos po prostu tylko informacyjnie sie wypowiedzialam o moich priorytetach:D
hehe ja sie nie obrazam. zrezygnowalam ze studiowania w nysie ale nie znaczy ze w ogole zrezygnowalam z wyksztalcenia...studiuje w rzeszowie inny kierunek ale kosmetologie czy juz raczej kosmetyka traktuje jako zainteresowania. Kiedys pewnie i tak zrobie sobie tak dla siebie ten kierunek.Zobaczymy,
Taka mala dygresja
_________________ "Jakie to piękne, gdy dziewczyna zapomina, że jest dobrze wychowana."
Nie wiem czy slyszeliscie o kosmetykach w pelni naturalnych ARTISTRY znajduja sie w pierwszej czwórce najlepszych na swiecie obok takich firm jak LANCOME , ESTE LAUDER ,CLINIC Ja uzywam tylko kosmetyków ARTISTRY i jestem bardzo zadowolona daja uczucie elegancji ze wiesz po prostu ze sa najlepsze a efekty sa piorunujace szczególnie po preparatach do cery dojrzalej oprócz tego firma daje 3 miesiace gwarancji satysfakcji czyli nawet jezeli cos by wam sie nie spodobalo mozna zwócic kosmetyk i pieniadze zostana zwrócone ale powiem wam szczerze ze to zdarza sie bardzo zadko Kosmetyki te nie uczulaja nie sa testowwan ena zwierzeatch zanim zostana dopuszczone do produkcji przechodza naprawde rygorystyczne badania Nie zamienilabym ich na zadne inne to naprawde prestizowe kosmetyki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum