Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dobre, kosmetyki, naturalne

Dobre kosmetyki naturalne
Autor Wiadomość
aga_sissi 
Początkująca

Wysłany: 2009-02-05, 19:59 Dobre kosmetyki naturalne

Co powiecie na temat kosmetyków naturalnych?

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2009-02-06, 09:46 

http://www.beauty-forum.p...light=naturalne
oto temat :-D

basil 
Początkująca

Wysłany: 2009-02-17, 19:21 

Ostatnio kosmetyki naturalne stały się moją pasją!

Mogę polecić farby roślinne do włosów Sante, kurację do włosów Jojoba z Logony, do twarzy -koncentrat dwufazowy AnneMarie Borlind - świetnie nawilża, płyn do higieny intymnej Provida.

Zakupy zrobiłam w sklepnaturalny.pl
polecam

pewnie jest sporo sklepów oferujących kosmetyki naturalne. Ja sprawdziłam ten- jest ok. szybko wysyła, daje sporo próbek, dobrze pakuje.

Jakie są Wasze odkrycia wśród kosmetyków naturalnych?

anulaw 
Początkująca

Wysłany: 2009-02-19, 23:44 

widziałam dobre kosmetyki piwne, od jakiegoś czasu dostępne także w Polsce...

Piękne ciało 
Początkująca

Wysłany: 2009-02-24, 09:05 

Kosmetyki naturalne są bardzo dobre. Ja kupuje zawsze w sklepie internetowym pieknecialo.com.pl i jeszcze ani razu nie żałowałam tam zakupu. Wysyłka jest bardzo szybka, kosmetyki można mieć już nawet na drugi dzień.
Do ciała i twarzy używam tylko kosmetyków naturalnych.

Darish:)

Wysłany: 2009-02-24, 11:46 

Piękne ciało napisał/a:
Kosmetyki naturalne są bardzo dobre. Ja kupuje zawsze w sklepie internetowym pieknecialo.com.pl i jeszcze ani razu nie żałowałam tam zakupu. Wysyłka jest bardzo szybka, kosmetyki można mieć już nawet na drugi dzień.
Do ciała i twarzy używam tylko kosmetyków naturalnych.

moze dlatego ze to Twoj sklep :?: :-P
ale reklama :-P

Pzycho 
Początkująca

Wysłany: 2009-05-09, 00:25 

Ja polecam kosmetyki Herbalife. W 100% naturalne. Juz niedlugo będę fizjoterapeutą i zależy mi na zdrowiu i wyglądzie nie tylko swoim ale także innych ludzi. W związku z tym zrobiłem eksperyment pomimo iż jestem facetem poszedłem do tej firmy i sprawdziłem kosmetyki na własnej skórze(z czystej ciekawości) czy są akurat takie fantastyczne jak sie słyszy. I musze powiedzieć ze byłem mile zaskoczony. Tak bardzo ze zająłem się dystrybucją tych kosmetyków bo jeśli coś jest dobre a nawet bardzo dobre to czemu nie mogę tego polecić innym?????? Toteż każdemu kto będzie zainteresowany mogę takie kosmetyki zamówić

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-05-09, 09:06 

No Darish:), mnie też denerwuje taki brak obiektywizmu... Czego się nie robi, żeby cokolwiek UPCHAĆ... :P Dziwne, że dobre firmy kosmetyków nie potrzebują SUPER reklamy, bo o nich się po prostu mówi :P

nocandygirl 
Powieściopisarka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2009-05-10, 11:17 

pati, Darish:), dokładnie... co nie wejdę na forum to widzę tylko Nanobase na zmianę z schudnijmy.pl i czymś jeszcze, ale nie o tym był ten temat :-P

chciałam się spytać, co sądzicie o kosmetykach naturalnych Bielendy?

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-05-10, 11:21 

Nie miałam do czynienia z tymi kosmetykami jeszcze... :-)

Wysłany: 2009-05-10, 21:22 

nocandygirl napisał/a:
pati, Darish:), dokładnie... co nie wejdę na forum to widzę tylko Nanobase na zmianę z schudnijmy.pl

przymykam na to oko;pp za duzo kasowania:D

Bielenda ogolnie jest odbra firma, pracuje na nich w szkole :)
jednak serii naturalnej nie mialam jeszcze ;)

moni_ja 
Miłośniczka forum

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-05-12, 10:25 

Darish:), gdzie studiujesz?? ja mialam tez studiowac kosmetologie w Nysie ale sie rozmyslilam ze wzgledu na chlopaka... w koncu mialabym bardzo daleko pol Polski do przejechania :-|

Wysłany: 2009-05-12, 20:17 

moni_ja, ja jestem we Wroclawiu:)
mam do szkoly 130km
ze szkoly do chlopaka 120km

a z domu do chlopaka 250km:D

mimo wszystko stawiam na wykształcenie:)
chłopaka przeciez mozna stracic a wiedza zostanie :)
nie zebym tutaj chciala Cie obrazac czy cos po prostu tylko informacyjnie sie wypowiedzialam o moich priorytetach:D

moni_ja 
Miłośniczka forum

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-05-13, 08:42 

hehe ja sie nie obrazam. zrezygnowalam ze studiowania w nysie ale nie znaczy ze w ogole zrezygnowalam z wyksztalcenia...studiuje w rzeszowie inny kierunek ale kosmetologie czy juz raczej kosmetyka traktuje jako zainteresowania. Kiedys pewnie i tak zrobie sobie tak dla siebie ten kierunek.Zobaczymy,

Taka mala dygresja ;-)

Iwona944 
Początkująca

Wysłany: 2009-06-08, 14:58 

Nie wiem czy slyszeliscie o kosmetykach w pelni naturalnych ARTISTRY znajduja sie w pierwszej czwórce najlepszych na swiecie obok takich firm jak LANCOME , ESTE LAUDER ,CLINIC Ja uzywam tylko kosmetyków ARTISTRY i jestem bardzo zadowolona daja uczucie elegancji ze wiesz po prostu ze sa najlepsze a efekty sa piorunujace szczególnie po preparatach do cery dojrzalej oprócz tego firma daje 3 miesiace gwarancji satysfakcji czyli nawet jezeli cos by wam sie nie spodobalo mozna zwócic kosmetyk i pieniadze zostana zwrócone ale powiem wam szczerze ze to zdarza sie bardzo zadko Kosmetyki te nie uczulaja nie sa testowwan ena zwierzeatch zanim zostana dopuszczone do produkcji przechodza naprawde rygorystyczne badania Nie zamienilabym ich na zadne inne to naprawde prestizowe kosmetyki

Odpowiedz do tematu