Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-12-03, 14:31
Ja jak byłam taka chudziutka to zawsze się gimnastykowałam i tylko mięśnie mi się wyćwiczyły, nie chudłam jeszcze bardziej, ale to wszystko od organizmu zależy :]
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-12-03, 16:05
Ja nie narzekam na sylwetkę, a mimo wszystko ćwiczę ;] lepiej się czuje no i przede wszystkim lepsza kondycja ;]
lady m Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-05-04, 16:14
Na talię jest bardzo fajny hula hop Można sobie pokręcić w domu codziennie przez jakąś chwilę i robi nam się talia piękna i pozbywamy się boczków :)
Jak macie facebooka to też możecie śledzić fanpage Fitness Parku bo tam wrzucają fajne ćwiczenia na różne partie ciała
Pamiętam czasy hula hopa ;))) Było się wtedy małą dziewczynką ;))) Teraz znów możemy wrócić do czasów dzieciństwa ;))
Myślę, że hula hop to świetny pomysł ;))
Hula hop :D
O jaaaa, tez kiedyś kręciłam.
Miałam takie ładne różowe HH i kręciło sie nim zawsze i wszędzie.
talia wtedy wygladała jak osa faktycznie.
CHyba pora znowu zacząć ruszać bioderkami :)
dziewczyny, a słyszałyście może o takim cięższym niż dziecięce, sportowym hula hop? że jego masa powoduje większy wysiłek przy kręceniu i dlatego bardziej się chudnie? szukalam na allegro, ale że nie umiem szukać to nie znalazłam, a jestem przekonana, że coś takiego istnieje
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum