Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dieta, dietetyk

dieta od dietetyka
Autor Wiadomość
Małgośka00 
Początkująca

Wysłany: 2010-06-09, 13:49 dieta od dietetyka

Witam, czy znajdzie się tu ktoś z Lublina, kto mógłby polecić dobrego dietetyka?

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2010-06-09, 14:03 

Naturhouse, tam mają dobrych dietetyków. Poczytaj o tym na necie. W Lublinie też mają siedzibę.

ul. Świętoduska 4F (wejście od ul. Zielonej)

Gość
Wysłany: 2010-06-11, 12:50 Re: dieta od dietetyka

Polecam Grzegorza Kowaluka z Isto na ul. Królewskiej 8 w Lublinie. Bardzo miły, profesjonalny pan.

VitaLab 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-06-12, 15:11 

Też próbowałam kiedyś odchudzać się z pomocą dietetyka, ale niestety to nie był dla mnie dobry okres do odchudzania i całą dietę i porady fachowca szlag trafił. Dopiero po silnym postanowieniu przed samą sobą udało mi się dojść do takiego wyniku jaki mogę teraz z dumą obserwować w lustrze.

astarte 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-11-19, 20:09 

To też dużo zależy od dietetyka który nas prowadzi. Są tacy, którzy podają dla wszystkich te same diety [przeważnie 1000 kcal], albo tacy [jak w Klinice Medlinea] gdzie po rozmowie dopiero tworzą indywidualnie dopasowaną dietę. Jak się dobrze trafi to naprawdę można w zdrowy i skuteczny sposób zrzucić sporo kilogramów.

chuda 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-06-07, 19:32 

Hej!

ja chciałbym się wybrać do dietetyka. problem polega na tym, że właśnie startuję z dietą paleolityczną i chciałabym, że dietetyk ułożył mi jadłospisy zgodne z jej zasadami, ale tak, żeby wszystko się zgadzało z medycznym punktem widzenia.

Znacie kogoś takiego??? Jestem z Jarocina, ale często bywam w Poznaniu i Warszawie, więc dietetyków z tych miast biore pod uwagę.
Będę wdzięczna za pomoc!

P.S. Może ktoś z Was stosowal dietę paleo i posiada jakieś gotowe jadłospisy??? Byłabym baaardzo zainteresowana.

CarrotShake 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-08-31, 14:39 

Możesz poszukać w necie dietetyka online albo - co uważam za lepszy pomysł - wybrać się na wczasy odchudzające. Większość ośrodków proponuje dietę Montignaca i wydaje mi się, że to najzdrowsza i najbardziej zbilansowana dieta, na którą można przejść - po początkowej fazie chudnięcia można zejść z restrykcji i uznać ją po prostu za styl odżywiania. Poza tym takie turnusy obejmują specjalnie przygotowane ćwiczenia i zabiegi, np. masaże. Coś takie np. ma w ofercie Primavera Spa.

*marta* 
Początkująca
www.myavon.iscool.pl

Wysłany: 2011-09-21, 19:44 polecam

Ja też polecam natur house, sama korzystam efekty są i nie głoduje, pozdrawiam.

You 
Użytkowniczka

Wysłany: 2012-01-04, 17:34 

Ja tak sobie myślę, że żeby się odchudzać trzeba mieć więcej kasy, masz kasę chudniesz, nie masz nie schudniesz bo będziesz jeść co tanie a nie to co zdrowe

Gość
Wysłany: Wczoraj 11:26 Re: dieta od dietetyka

[quote="Małgośka00"]Witam, czy znajdzie się tu ktoś z Lublina, kto mógłby polecić dobrego dietetyka?[/quote]

Jestem z Lublina i mogę polecić Panią Magdalenę Jarzębowską- psychodietetyka, prowadzi bardzo ciekawego bloga: www.jarzebowska.com

Odpowiedz do tematu