Skuteczne jest, przetestowałam na sobie. Przez pierwsze dni diety oczyszczającej czułam się bardzo źle, bolała mnie glowa a to właśnie efekt usuwania toksyn. Za to po zakończeniu diety człowiek czuje się zupełnie inaczej. Nie wiem ile trzeba czasu aby pozbyc się wszystkich toksyn z organizmu, ale nawet kilka dni takiej diety zmienia samopoczucie.
bolała mnie glowa a to właśnie efekt usuwania toksyn
czy ból głowy przy diecie rzeczywiście jest objawem usuwania toksyn z organizmu moją koleżankę w pierwszych dniach każdej diety boli głowa, np. przy diecie kapuścianej, ale zawsze brałam to bardziej za spadek energii przez znacznie mniejszą ilość pożywienia...
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
To ja wypijam np: Rumianek Kefir i taki ciemny chlem z jakimiś dodatkami ale diet oczyszczających nie znam, co konkretnie proponujecie oprócz Rumianku?
Napewno ktoś zna jakieś fajne sprawdzone domowe sposoby !
baby Coś już napisała
Wysłany: 2010-09-30, 22:39
Słuchajcie, taka dieta oczyszczająca może naprawdę znakomicie wpłynąć na nasz organizm, może pomóc nam pozbyć się wielu niepotrzebnych rzeczy z naszego ciała, głownie toksyn. Jednak trzeba najpierw pomyśleć na temat tego, jaka dieta jest najskuteczniejsza. Moim zdaniem taka, która idealnie do nas pasuje, a sami takiej diety nie możemy sobie dopasować - to rola specjalistów. Jak chcemy świetnie wyglądać i cieszyć się zdrowiem, to warto wybrać się do Vimedu - maja tam świetnych fachowców, którzy doradzają nawet Polskim gwiazdom - w takich miejscach mogą nam naprawdę pomóc.
Wlasnie baby. Zgadzam sie z tobą. Dieta oczyszczajaca moze doskonale wplynąć na nasz organizm. I jeszcze raz powtarzam, ta dieta nie polega na zadnym głodzeniu sie tylko na spozywaniu nie przetworzonych, zdrowych rzeczy
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
ja oprócz wody polecam także wizytę na suanie - najlepszy sposob na pozbycie sie toksyn w prosty i sprawdzony sposób ;)
true, true... i jest tak fajnie, cieplutko i ciemno, a potem taka opcja zmiany temperatur, jak wychodzisz czyli woda, warzywa, owoce, rzucenie używek plus sauna od czasu do czasu
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum