Tym razem przedstawiam serię kosmetyków do depilacji "Joanna":
Krem do depilacji nóg
Dzięki nowej formule krem zapewnia jeszcze szybszą i skuteczniejszą depilację nóg. Zawiera ekstrakty z miodowego melona oraz rumianku, które działają łagodząco i nawilżająco.
- zapewnia szybką i skuteczną depilację nóg
- jest bezbolesny i wygodny w użyciu
- posiada przyjemny, świeży zapach
- dodatkowo w opakowaniu znajduje się saszetką z emulsją nawilżająco-łagodzącą
po zabiegu skóra nóg jest gładka i przyjemna w dotyku.
Krem do depilacji pach, rąk i okolic bikini
Dzięki nowej formule krem zapewnia jeszcze szybszą i skuteczniejszą depilację włosów z delikatnych partii ciała. Zawiera mleczko z awokado oraz ekstrakt rumianku, które działają łagodząco i nawilżająco.
- zapewnia szybką i skuteczną depilację delikatnych partii ciała
- jest bezbolesny i wygodny w użyciu
- posiada przyjemny, świeży zapach
- dodatkowo w opakowaniu znajduje się saszetką z emulsją nawilżająco-łagodzącą
pozostawia gładkie i aksamitne w dotyku ciało.
Żel do depilacji dla kobiet
Unikalna formuła żelu do golenia Sensual została opracowana specjalnie dla delikatnej kobiecej skóry. Polecany jest zarówno do golenia nóg, jak i delikatnych obszarów pach, rąk i okolic bikini. Żel rozcierany na wilgotnym ciele zmienia się szybko w kremową pianę, która zmiękcza włóko włosa oraz zapewnia łagodne i dokładne golenie. Zawiera ekstrakt z miodowego melona, który działa na skórę nawilżająco i łagodząco. Po zabiegu skóra staje się jedwabiście gładka i miła w dotyku.
Moja opinia:
Przyznam szczerze, że jestem zwolenniczką typowej depilacji, mianowicie żel i maszynka... Dlatego bardzo przypadł mi do gustu ten ostatni żel :). Jest on bardzo delikatny, super się pieni, posiada przyjemny zapach, a co najważniejsze - nie podrażnia i nie wywołuje reakcji alergicznej. A to jest dla mnie w tym przypadku najważniejsze... Z pewnością wrócę do tego żelu jeszcze nie raz. Jeśli chodzi natomiast o kremy... Hmm... Użyłam je zaledwie 2 razy i trudno mi cokolwiek powiedzieć, ze względu na to, że nie jest to mój preferowany styl depilacji :) Dlatego nie mogę ich jednocześnie ani pochwalić, ani poddać krytyce. Prawda jest taka, że wszystkie w/w kosmetyki do depilacji "Joanny" są bardzo delikatne, co oczywiście działa na ogromną korzyść. Depilacja jest jednak wyznacza bardzo cienką granicą, więc tutaj samemu trzeba sobie wyznaczyć swoje kryteria :).
Więcej informacji:
www.joanna.pl