Chce zrobic sobie depilacje w miejcu intymnym .Nadchodzi lato i chce ladnie wygladac w stroju kompielowym ale nigdy sobie tego nie robilam. Nie wiem czy nie jestem za mloda teraz idzie mi 15 lat . Do kogo powiennam isc z tym i okolo ile by mnie to kosztowalo ?? Czy powinnam isc z mama??
pomozcie =**
na rynku sa dobre produkty do depilacji, rozne pianki, maseczki itp. rozejzyj sie w drogeriach. U kosmetyczki depilacja jest dosc droga, ale skoro sie boisz to mozesz sie tam wybrac, tylko raczej sama bo mama nic nie pomoze w tym :P
Ja pierwszy raz zrobiłam w gabinecie kosmetycznym, potem próbowałam sama ale 3/4 wosu zostawało na mnie...więc teraz robię w Erisie:) robią to szybko, fachowo i bezboleśnie (skóra się już przyzwyczaiła)
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-10-10, 20:13
nieprawda, nawet na innym forum czytałam wypowiedź dziewczyny ktora sobie robiła taką depilacje i nic jej nie bolalo, a już na pewno nie czuć jakiegoś starsznego bólu nie do zniesienia.
E tam :) Ja robię sama :) Maszynka i mydełko najlepsze :D (ale jestem prymitywna co? :D), poza tym, po co ma mi to ktoś inny paprać :) Moja ciocia robiła PROFESJONALNIE i miała potem uczulenie :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum