Hej dziewczyny, niedawno byłam u siostry na weekend i ona musiała sobie ogolić nogi bo szła na dyskotekę, i ja tak patrzę a ona kładzie odżywkę do włosów na nogi i się pytam co ona robi a ona na to że odżywka zmiękcza włoski i wtedy lepiej się goli. To ja chciałam sama wypróbować i wypróbowałam i fajnie się goli :) rzeczywiście włoski są bardziej miękkie, i szybciej i lepiej się goli je :) a wy kiedyś próbowałyście??? jakie macie zdanie o tym???
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-10-26, 20:09
Odżywki nigdy nie użyłam :) ale raz zdarzyło mi się użyć szamponu, bo pianka się skończyła, a czasu na zakup nie było :P szczerze byłam zdziwiona na plus ;)
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Na nogach raczej nie podrazni.... Pod pachami zawsze uzywam mydla i tez ne mam podraznien. Myślę ze moze podraznic w miejscach intymnych, tam zawsze stosuję odpowiednie preparaty do depilacji...
Hej dziewczyny, niedawno byłam u siostry na weekend i ona musiała sobie ogolić nogi bo szła na dyskotekę, i ja tak patrzę a ona kładzie odżywkę do włosów na nogi i się pytam co ona robi a ona na to że odżywka zmiękcza włoski i wtedy lepiej się goli. To ja chciałam sama wypróbować i wypróbowałam i fajnie się goli :) rzeczywiście włoski są bardziej miękkie, i szybciej i lepiej się goli je :) a wy kiedyś próbowałyście??? jakie macie zdanie o tym???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum