Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: chopa..., depilacja, dla

Depilacja mężczyzn
Autor Wiadomość
Apoc.pl 
Początkująca

Wysłany: 2010-07-24, 21:34 Depilacja mężczyzn

Hej potrzebuje magicznego sposobu na pozbycie sie owlosienia z calego ciala... na chwile obecna opatentowalem tylko klatke... na wosk... niebawem bede musial zrzucic cale futro... (az mi glupio o tym pisac... ale zajmuje sie sportem sylwetkowym) w ogoleniu by nie bylo problemu ale martwie sie ze bede mial 45 lat na karku i bede wygladal jak wilkolak...

z woskiem i klatka takze nie jest tak fajnie po kazdej takiej depilacji wyskakuja najpierw strupki a pozniej sie robia syfki dopiero po tygodniu zaczyna to jakos wygladac...
chcialbym tego uniknac.... poniewaz pierwsze mysli kazdego czlowieka sa jednoznaczne... sterydy...

slyszalem o jakims usuwaniu laserowym chcialbym sie dowiedziec ile by mnie kosztowalo takie cosik i ile zabiegow potrzeba by pozbyc sie owlosienia z klatki nog i przedramion

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2010-07-25, 13:52 

Przykładowe ceny:

dekolt/tors - 600zł
brzuch- 500zł
przedramiona- 400zł
nogi: uda 600zł, łydki 500zł

Pamiętaj, że na jednej wizycie nie skończysz

Co do wosku, można by go zamienić na pastę cukrową.

call_me_sun 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-08-15, 21:34 

A czy sam sobie depilujesz woskiem? Może masz uczulenie na dany wosk? Znam chłopaka który jest kulturystą i też musiał zrzucić futro jak mówisz i nie mógł bo miał za ciemne włosy i za ciemną skórę i nie wolno mu depilować laserem.

sylwia26 
Coś już napisała
najpierw praca potem zabawa

Wysłany: 2010-08-15, 23:12 

a miał robioną próbę? ja mam podobnie i w spa ce-ce mi najpierw zrobili próbę i nie było przebarwień więc nie było problemu. pamiętaj, że taki zabieg będziesz musiał powtórzyć i lepiej wybrać salon gdzie mają silny laser bo to też wpływa na ilość powtórzeń zabiegu.

urodawdziek 
Początkująca

Wysłany: 2010-08-16, 19:41 

U mężczyzn wychodzi dużo więcej zabiegów niz u kobiet.. na to trzeba sie przygotowac :)

karolina1000 
Początkująca

Wysłany: 2010-09-15, 14:12 

Depilacja mężczyzn wychodzi strasznie drogo. Zresztą po co masz się depilować?? Ja tam wolę jak facet ma troszkę dywaniku, nie za dużo ale trochę musi mieć żebym wiedziała, że leżę przy mężczyźnie ;-) .

Odpowiedz do tematu