Hej potrzebuje magicznego sposobu na pozbycie sie owlosienia z calego ciala... na chwile obecna opatentowalem tylko klatke... na wosk... niebawem bede musial zrzucic cale futro... (az mi glupio o tym pisac... ale zajmuje sie sportem sylwetkowym) w ogoleniu by nie bylo problemu ale martwie sie ze bede mial 45 lat na karku i bede wygladal jak wilkolak...
z woskiem i klatka takze nie jest tak fajnie po kazdej takiej depilacji wyskakuja najpierw strupki a pozniej sie robia syfki dopiero po tygodniu zaczyna to jakos wygladac...
chcialbym tego uniknac.... poniewaz pierwsze mysli kazdego czlowieka sa jednoznaczne... sterydy...
slyszalem o jakims usuwaniu laserowym chcialbym sie dowiedziec ile by mnie kosztowalo takie cosik i ile zabiegow potrzeba by pozbyc sie owlosienia z klatki nog i przedramion
Wysłany: 2010-08-15, 21:34
A czy sam sobie depilujesz woskiem? Może masz uczulenie na dany wosk? Znam chłopaka który jest kulturystą i też musiał zrzucić futro jak mówisz i nie mógł bo miał za ciemne włosy i za ciemną skórę i nie wolno mu depilować laserem.
_________________ so LUCKY LUCKY LUCKY <3
sylwia26 Coś już napisała najpierw praca potem zabawa
Wysłany: 2010-08-15, 23:12
a miał robioną próbę? ja mam podobnie i w spa ce-ce mi najpierw zrobili próbę i nie było przebarwień więc nie było problemu. pamiętaj, że taki zabieg będziesz musiał powtórzyć i lepiej wybrać salon gdzie mają silny laser bo to też wpływa na ilość powtórzeń zabiegu.
urodawdziek Początkująca
Wysłany: 2010-08-16, 19:41
U mężczyzn wychodzi dużo więcej zabiegów niz u kobiet.. na to trzeba sie przygotowac :)
Depilacja mężczyzn wychodzi strasznie drogo. Zresztą po co masz się depilować?? Ja tam wolę jak facet ma troszkę dywaniku, nie za dużo ale trochę musi mieć żebym wiedziała, że leżę przy mężczyźnie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum