Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: depilacja, laserowa

Depilacja laserowa
Autor Wiadomość
milena935 
Początkująca

Wysłany: 2011-10-19, 17:38 Depilacja laserowa

Hej wszystkim :) Ostatnio przeczytałam artykuł o depilacji laserowej w domu:

Tak jakoś natchnęło mnie, żeby kupić taki depilator.Tylko nie wiem czy jeszcze mi mąż zafunduje, ale przed negocjacjami chciałam się upewnić ;) Co sądzicie ogólnie o tego rodzaju depilacji? Zdrowe czy niezdrowe ? Znacie może gdzieś jakieś strony lub sklepy, w których za nie wielką cenę mogłabym dostać taki depilator ?

Pozdrawiam serdecznie :-)

Maggi 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-10-26, 14:44 

ja w ogóle sobie nie wyobrażam, że taką depilacje można wykonać samemu w domu, nie ufam takim wynalazkom, uważam, że lepiej iść do sprawdzonego gabinetu np do studuio laser, gdzie wiedza jak to rozbić, żeby nie poparzyć klientki. Ja bym sie obawiała, że moge sobie zrobic krzywdę i porobic jakieś blizny, nie ma co ryzykować

diamonddust 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-10-26, 15:37 

Ja tam bym w domu eksperymentów z laserem nie ryzykowała. Przecież osoby, które wykonują takie zabiegi przechodzą specjalne szkolenia :-|

mrw111 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-11-03, 22:21 

Depilacja laserowa, tylko u specjalistów. Nawet nie wiecie co sobie można narobić używając tego w niepoprawny sposób

karmelowa 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-11-22, 16:50 

pewnie, że tylko u specjalistów, uważam, że mozna sobie taka krzywdę zrobić takim urządzeniem, mozna sie poparzyć i mieć blizny do końca życia ja się nie piszę na cos takiego wolę więcej zapłacić , chociaż to urządzenie pewnie do najtańszych nie należy , pewnie tyle samo można zapłacić za jakieś 2-3 serie w normalnym salonie np studio laser gdzie np łydki kosztują pewnie z 300-400 zł więc to żądna oszczędność, a ryzyko większe

protea 
Coś już napisała
Z piękną skórą przez życie

Wysłany: 2012-02-14, 14:19 

Ja miałam depilacje laserową IPL-em i jestem zadowolona, zrobiłam pachy i jestem w trakcie robienia łydek. zauważalne efekty już po pierwszym razie - przy twardych, mocnych włoskach jak dadzą za mocny laser to moze troche piec, ale jest to do zniesienia
najlepiej robić w jakimś porządnym salonie, wszędzie ceny sa zbliżone

KolagenColway 
Stała bywalczyni
www.KolagenColway.com

Wysłany: 2012-03-05, 12:59 

Moim zdaniem zdecydowanie lepiej jest jeśli taką depilację wykona profesjonalista. Warto w tym celu udać się do studia urody,kosmetyczki i mieć spokój. Finansowo wychodzi to bardzo podobnie a efekty zadowalające.

limonka11 
Coś już napisała
:)

Wysłany: 2012-03-12, 21:34 

ja bym nie ryzykowała....

Odpowiedz do tematu