Witam Panie. Mam mały, dokuczający problem. Mianowicie kiedyś zgoliłem włoski nad nosem łączące brwi. Teraz niemalże codziennie muszę je golić. I do Was pytanie, jak się ich pozbyć całkiem, lub na jakiś czas (chociaż dłuższy niż jedna doba). Dodam że jestem płci męskiej.
Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc :)
Nie ważne ile kosztują, ważne żeby były skuteczne. Jak się to nakłada i czy są takie małe żeby je przykleić między brwi. Sorry za takie głupie pytania, ale jestem zupełnie zielony w tych sprawach..
Jeżeli masz twardy zarost to możesz użyć tych plastrów do ciała i wtedy je przyciąć. Te do depilacji twarzy są słabsze... Po użyciu plastrów wosk zmyjesz oliwką. Często do plastrów dołączone są specjalne chusteczki nasączone oliwką np. plastry Joanna do depilacji twarzy :)
Miło mi że są panowie którzy krępują się odwiedzać gabinety kosmetyczne,bo ja mam mały gabinet w którym zapewniam pełną dyskrecję.A wracając do tematu perfekcyjna depilacja marszczyciela brwi woskiem całe 5................minut za 10........................zł.Pozdrawiam PROFESJONALNA KOSMETYKA EWA DĘBIEC
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum