Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: darmowe, kosmetyczne, szkolenia

DARMOWE SZKOLENIA KOSMETYCZNE
Autor Wiadomość
Madziula87 
Początkująca
piękno zamknięte w kosmetykach

Wysłany: 2007-10-23, 17:48 DARMOWE SZKOLENIA KOSMETYCZNE

Witam
Jeżeli chcesz skorzystac z darmowych szkolen kosmetycznych na terenie krakowa

kontaktowac mozna się ze mna tutaj, na gg emailem lub telefonicznie

m_nigborowicz@interia.pl
513822914

aneta-w 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2007-10-24, 13:32 

Witam ja w sumie w podobnej sprawie, dlatego pozwolilam sobie tu napisac a nie tworzyc kolejnego tematu, żeby nie robic zamiesznai na forum

Otóż chciałabym zorganizować spotkanko połączone z pokazem makijażu, miło wspólnie spedzonym czasie itp.

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-10-13, 07:19 

Z innej beczki - dziewczyny, która z Was była na darmowym szkoleniu i może powiedzieć, że faktycznie jej to cokolwiek nie dało? No właśnie... Darmowe szkolenie to oszczędność dla kieszeni, ale czy również nie strata czasu?

Pieknosc 
Coś już napisała

Wysłany: 2012-02-13, 12:24 

Moja koleżanka była na takim szkoleniu. Chyba z funduszy Unii? Płaciła marne grosze. Jakie efekty? Takie same.
Ma papier, ale żeby była w stanie cokolwiek praktycznego, związanego z pracą powiedzieć, to raczej nie za bardzo.

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2012-02-14, 07:18 

Czyli tak jak myślałam. Zastanawiałam się jak to możliwe, że ja za szkolenie w New Nails tyle płaciłam, a inni robią szkolenia za friko. Skoro jednak nic z nich nie wynika to już rozumiem skąd ta cena.

Pieknosc 
Coś już napisała

Wysłany: 2012-02-15, 11:01 

Ej... ja też tam się uczyłam i nie była to jakaś astronomiczna suma. Zresztą - przynajmniej ja cokolwiek z tego szkolenia wyniosłam i pracuję w zawodzie, a inni? Oszczędzanie na szkoleniach to głupota, podobnie jak oszczędzanie na każdej innej inwestycji w siebie.

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2012-02-16, 07:21 

Dlatego nauka w New Nails miała sens. W tym momencie szczególnie to doceniam. Mam pracę w zawodzie i generalnie jestem zadowolona. Dalej się rozwijam, uczę kolejnych rzeczy i mam nadzieję także na coraz wyższe zarobki ;-)

Pieknosc 
Coś już napisała

Wysłany: 2012-02-17, 11:05 

No właśnie - ciekawe co z tymi zarobkami. Obserwując to co robi rząd można mieć wrażenie, że wcale nie lepiej nie będzie. Może być tylko gorzej, ale mimo wszystko musimy ciężko pracować na swoje ;-)

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2012-02-20, 07:14 

A... pamiętajcie, że takie szkolenia można załatwić za darmo, ale wtedy, kiedy szkolenie organizowane jest z kasy Urzędu Pracy. Oni finansują szkolenia nawet jakoś do 5 tyś. Z tego co pamiętam, to teraz ma być fundowana kolejna partia tych szkoleń.

Pieknosc 
Coś już napisała

Wysłany: 2012-02-21, 12:07 

Tak pamiętam ;-) Ale to dotyczy jedynie osób bezrobotnych - nie można sobie wejść z ulicy i załatwić szkolenia za friko. Tylko bezrobotni mają na to szanse...

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2012-02-22, 07:13 

Ponoć w ostatnim czasie po prostu czarno w urzędach pracy - mnóstwo ludzi traci pracę. Jeśli mają okazję skorzystania ze szkolenia w takim New Nails za friko to jednocześnie mają szansę na znalezienie dobrej pracy w nieźle opłacanej branży.

Odpowiedz do tematu