Dziewczyny, jak któraś z was dostanie to dajcie znać.
Ja jestem trendsetterką Maybelline od poltora roku, własciwie tylko na poczatku musialam zaprosic 10 kolezanek do rejestracji. Wysłali mi juz 3 paczuszki, a nich łącznie 35probek podkladu, 40 probek blyszczyka. Oprocz tego produkty pelnowartosciowe: 2 tusze do rzes, lakier do paznokci i eyeliner:)
Ja tam już nie mam cierpliwości na próbki. Proszę się i nic nie dostaję... A jak mam czekać z miesiąc, to chyba wolę iść do drogerii i w przypadku np. perfum, sama sobie spojrzeć na tester :/
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-10-23, 21:44
dostałam taka propozycję, a że koleżanka niedawno urodziła to zamówiłam-chciałam zrobić jej córeczce niespodziankę
jednak jak się później okazała o dwa numery za mały ten papmersik i sobie leży w biurku i czeka na właściciela
U mnie w miescie w kosmetycznych albo mówił ze nie maja albo jak by mogły to z tej pazernosci by je zjadły. Robiac zakupy w kosmetycznym za 86 zł dostałam marna ampułeczke z połowa perfum we flakoniku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum