Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-08-30, 19:26
Ja już wielokrotnie zamawiałam na tych stronach i nigdy nic nie dostałam, ewentualnie e-maila, żebym więcej i częściej zamawiała i zaglądała na ich stronę
Oni potrzebują nasze dane żeby później wysyłać nam spam w mailach i tylko po to są te strony:D
Jeśli chcecie próbki, musicie pisać bezpośrednio do firm którymi jesteście zainteresowane.
dziewczyny, to jak dostajecie tyle fajnych próbek to dzielcie się opiniami i podawacie sprawdzone przez siebie nazwy fajnych kosmetyków, np. kremów na dzień, na noc, toników itp. każda z nas skorzystałaby na Waszej próbkomanii
ja się przyznaję, że nie chce mi się zaczynać takiej zabawy, próbki dostaję tylko wtedy, jak coś kupię i sprzedawczyni sama mi da, bo nawet w sklepach o nie nie pytam. albo jak znajdę w jakichś magazynach ostatni raz dostałam próbki w sephorze za zakup mojej ukochanej wody toaletowej - próbki kremu na dzień rozświetlającego i perfum J'Adore. obydwie oddałam koleżance z pracy
ewelynka69 a jak czasem masz jakieś produkty, które dostałaś w próbkach jak na przykład te pampersy i nie masz ich jak "zużyć" to z pewnością ucieszą się z tego jakieś domy dziecka. nawet kilka pampersików ich cieszy - wiem, bo kumpel pracuje jako wolontariusz i właśnie ostatnio była akcja zbierania pampersów i środków higieny dla dzieci to taka dziewczyna z pracy rzuciła, że zostało jej trochę małych rozmiarówek po dzidzi ale to wstyd przynieść parę pampersów, to Maciek się puknął w głowę i kazał przynieść, bo tam każdy taki pampers jest na wagę złota
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-08-31, 12:31
leelo, właśnie ostatnio rozmawiałam o tych akcjach z koleżanką i bardzo mi się ten pomysł spodobał
Mam kilka niepotrzebnych, także nowych rzeczy w domu więc warto oddać potrzebującym
A próbka kremu pod oczy Garnier nie przypadła ani mi ani mojej mamie do gustu Była w jakiejś gazecie więc spróbowałyśmy, ale jest niezbyt fajny.
Zadowolona jestem z próbki kryjącego podkładu do twarzy Perfecta, świetnie kryje i bardzo długo utrzymuje się na twarzy, tylko specyficznie pachnie...
Gdy zamawiam perfumy w swojej ulubionej perfumerii perfumytaniej, zawsze dostaje próbki perfum gratis;)))
moni.ada Coś już napisała moni.ada
Wysłany: 2011-07-31, 01:25
Napisałam pierwszy raz w życiu maila z prośbą o przesłanie papierowego katalogu produktów firmy kosmetycznej i .......dostałam maila zwrotnego z informacją ,że katalog i próbki kremów od firmy Bandi już zostały do mnie wysłane!
Wysłany: 2011-07-31, 12:03
W latach 90tych,o ile dobrze pamiętam ,jak byłam w liceum,mama zakupiła jakiś ich pierwszy kosmetyk i przyniosła do domu.Wtedy wpadło mi do głowy działać zapobiegawczo na moją buzię i namiętnie z mamą polowałyśmy na nowości kosmetyczne,mama na kremy,a ja na nowe maseczki i toniki do mojej cery.
Przez wiele lat nie używałam tej firmy ,teraz postanowiłam troszkę spróbować:)ostatnio dostałam sporo próbek przy zakupie kosmetyków przez internet,więc próbki Bandi czekają w kolejce :)
Wysłany: 2011-08-14, 10:25
Firma Bandi-przetestowałam:
Serum intensywnie nawilżające- seria Hydro Care.
serum jest żelowe, przy nakładaniu wydaje się,że zostanie na skórze,a po paru chwilach wchłania się rewelacyjnie,przy lekkim wmasowywaniu w skórę.Napina delikatnie,acz skutecznie skórę.Podobno można go pod oczy kłaść,ale ja nie "zdążyłam" ,bo najpierw nałożyłam odruchowo krem pod oczy,a serum zaraz po nim,ale na resztę twarzy i szyi,a także na dekolt.Dla mnie jest o.k.,delikatne ,nie podrażnia,skóra wygląda po nim ładnie,gotowa na przyjęcie kremu na dzień lub na noc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum