Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: charakteryzowac, czym, dobry, gabinet, masazu, powinien, sie

Czym powinien sie charakteryzować dobry gabinet masażu?
Autor Wiadomość
Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2010-07-10, 19:56 Czym powinien sie charakteryzować dobry gabinet masażu?

powoli zaczynam planowac otworzenie wlasnej firmy a wlasciwie gabinetu odnowy biologicznej i masazu.
jako ze wy - forumowiczki, jestescie rowniez klientkami takich gabinetow prosze o mala pomoc ;]

chcialabym sie dowiedziec od was czym powinien sie charakteryzowac wasz ulubiony gabinet masazu i odnowy biologicznej.
jak byscie wyobrazaly sobie obsluge w takim gabinecie.
jakie zabiegi chcialy byscie by byly dostepne
a nawet jak mogloby wygladac wnetrze takiego gabinetu.

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2010-07-11, 06:55 

Masaż to przy jakiejś fajnej muzyce relaksacyjnej, świeczki itp jak to w spa, żeby nie był przy ulicy albo w centrum, tylko za miastem.
I najlepiej jakiś przystojny masażysta :mrgreen:

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 10 razy
Wysłany: 2010-07-11, 11:42 

Środki "pomocnicze": muzyka, aromaty, odpowiednie światło… nie ilość a jakość ;)

Obsługa: miła, kulturalna, wyrozumiała itp

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-07-11, 11:45 

Hmm... Ja bym wolała jednak, żeby masowała mnie kobieta, nie facet.

Paulinaa 
Powieściopisarka

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2010-07-11, 18:22 

aj aj aj ...
bedzie masowac kobieta, a konkretnie ja :)

a zaiegi?

MMoney 
Początkująca

Wysłany: 2011-03-04, 12:52 

ładne estetyczne czyste pomieszczenia pastelowa kolorystyka wystrój dajacy odpręzenie jakies swieczki zapachowe kwiaty hmm to tyle co mi przychodzi na myśl

Afrodyta 
Początkująca

Wysłany: 2011-05-23, 19:18 

dodam olejki eteryczne lub kadzidełka choc ja zwolenniczka jestem olejków zapachowych delikatne zapachy , pizma lub róży :-)

gg83 
Miłośniczka forum
gg83

Wysłany: 2011-06-04, 21:01 

Ja chodzę na masaż 2 razy w tyg. Chodziłam do wielu gabinetów, aż w końcu udało mi się znaleźć ten odpowiedni. Dla mnie najważniejsza jest muzyka relaksacyjna, miła obsługa (która nie będzie komentowała, że mam cellulit, albo grube uda czy pupę), ładny zapach. W niektórych gabinetach było ciemno i masaż połączony był z koloroterapią. Tam gdzie obecnie chodzę nie ma tego i jest światło dzienne i jest ok. Wszytsko mi jedno czy mnie masuje facet czy babka. Preparaty do masażu muszą też ładnie pachnieć, bo nie lubię jak mnie wypaćkają czymś co śmierdzi. Poza tym podkłady na łóżko do masażu muszą być jednorazowe. Nie lubię kłaść się na takie łóżko na jakieś prześcieradło czy kocyk lub ręcznik wiedząc, że ktoś przede mną na tym już leżał.

Maggi 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-09-20, 14:09 

przede wszytskim musi być czysto i schludnie, klientki muszą czuć , że przyszli do profesjonalnego miejsca. najlepiej jakby ładnie pachniało olejkami eterycznymi, było profesjonalne łóżko do masażu no i chyba najważniejsze, profesjonalna obsługa. Ważne też jest żeby wystrojem pokazać, że klienci są w profesjonalnym miejscu i zaznają odrobinę luksusu.

master 
Coś już napisała
master

Wysłany: 2011-09-21, 17:50 

gg83 napisał/a:
Poza tym podkłady na łóżko do masażu muszą być jednorazowe. Nie lubię kłaść się na takie łóżko na jakieś prześcieradło czy kocyk lub ręcznik wiedząc, że ktoś przede mną na tym już leżał.

Ja mam identyczne odczucia :lol: Do tego lubię jak masaż jest mocny a nie "głaskany" ;-)

Odpowiedz do tematu