Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: czy, hair, klinice, lab, opinie, prosze, robic, warto, wlosy

Czy warto robić włosy w klinice Hair Lab - proszę o opinie
Autor Wiadomość
dariacandy 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-05-04, 16:57 Czy warto robić włosy w klinice Hair Lab - proszę o opinie

Szukam osób po wizytach w hair lab. Czy któraś była? Jakie opinie? Jakie wnioski?

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-05-04, 17:01 

Pierwszy raz słyszę taką nazwę kliniki, więc niestety nie mogę pomóc...

dariacandy 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-05-04, 18:08 

Z tego co poczytałam to wydaje mi się że sama nazwa "klinika" jest dość dużym nadużyciem bo z tego co wyczytałam to nie robią żadnych zabiegów medycznych tylko przyczepiają peruki. Aczkolwiek mnie interesują opinie :).

jadwiga50 
Początkująca

Wysłany: 2010-10-26, 18:19 

Wydaje mi się, że aby się na jakiś temat wypowiadać świadomie trzeba się na nim poznać, Ty piszesz, że tam nie byłaś a jednocześnie krytykujesz. Ja mam od nich włosy i jestem zadowolona, być może trzeba ich naprawdę potrzebować, żeby je docenić, ja potrzebuję i doceniam.

karolina1982 
Początkująca

Wysłany: 2010-11-19, 10:26 Re: Czy warto robić włosy w klinice Hair Lab - proszę o opin

dariacandy napisał/a:
Szukam osób po wizytach w hair lab. Czy któraś była? Jakie opinie? Jakie wnioski?

Ja byłam i jestem bardzo zadowolona, wcześniej miałam straszne problemy z włosami, które zaczęły się jeszcze w okresie dojrzewania. Włosy wypadały całymi garściami, nie wiedziałam co robic, dopiero ktos powiedzial mi zebym odwiedzila hair lab, to byla wlasciwa dezycja! :)

4GreatHair 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-03-02, 20:30 

Niestety chyba nie będę mogła pomóc w tej sprawie.. Nigdy nie słyszałam o tej klinice,więc nie wiem czy warto robić tam zabiegi.

Ewcia 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-03-04, 13:46 

Ja jestem po konsultacjach w klinice. Miałam okazję osobiście poznać właścicielkę. Wrażenia: Bardzo pozytywne. Przyjacielska obsługa to tak na samym początku udało mi się zauważyć, wszyscy uśmiechnięci. Gabinet bardzo profesjonalnie urządzony, chociaż kolory nie w moim typie.
Później przyszedł czas na konsultacje z samą właścicielką. Bardzo miła kobieta, rzeczowa. Po szczegółowym wywiadzie, konieczne były badania trychologiczne, ponieważ chcę wzmocnić włosy i delikatnie zagęścić.

Odpowiadając na pytanie Dariacandy, po pierwszej wizycie wrażenia jak najbardziej na tak, w sobotę jestem umówiona na drugą wizytę, tak więc wtedy będę mogła nieco więcej powiedzieć. Pytania, zapraszam na PW :)

Pilna 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-03-09, 18:32 

Ta klinika jest z Warszawy?

Ewcia 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-03-16, 16:40 

Tak, klinika jest z Warszawy, dokładnie Ursynów.

Pilna 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-03-18, 02:41 

Mogłabyś już powiedzieć coś więcej?Zależy mi szczególnie na uzupełniania włosów. Jeśli możesz to zdradź co Cię skłoniło żeby się tam wybrać. Oczywiście jeśli to nie jest tajemnicą. :) Sama jestem z problemem i zaciekawiłaś mnie tematem.

Ewcia 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-03-22, 00:12 

Pilna napisał/a:
zdradź co Cię skłoniło żeby się tam wybrać.

Pisałam już wcześnie. Przede wszystkim chcę uzupełnić włosy, ponieważ prześwituje skóra spod włosów. Druga rzecz zależy mi żeby wzmocnić naturalne włosy. Stąd trychologia itp.
Wrażenia póki co pozytywne. Na razie nie chciałabym zapeszać ale jest poprawa.

4GreatHair 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-03-24, 15:36 

W takim razie czekamy na jeszcze więcej pozytywnych opinii na ich temat,może faktycznie warto się tam udać. Im więcej relacji użytkowniczek na forum,tym lepiej.

Ewcia 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-04-07, 15:06 

I jak zdecydowałaś się? :) Mam nadzieję że rady się przydały??

Pilna 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-04-27, 20:54 

Zdecyodawałam się na uzupełnianie :) :) Od paru dni noszę Natural Wig, protezę. Rozwiązanie jest świetne! Wygląda jak moje naturalne włosy. Odtwarzałam swoje własne włosy i nie sądziłam że uda się uzyskać taki efekt.

Jeszcze raz dziękuję! :)

4GreatHair 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-04-28, 15:00 

Czyli ogólnie rzecz biorąc jesteś zadowolona i chyba to jest najważniejsze. Mamy już kilka opinii na temat tej kliniki,wiec mam nadzieję ze to pomoże pozostałym forumowiczkom w podjęciu decyzji.

Odpowiedz do tematu