a czy mogłybyście napisać trochę więcej szczegółów z waszych własnych doświadczeń ile wizyt, jak długo trwały, na czym polegał zabieg, jaki efekt już po jakimś czasie, jakie ceny
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Selective Coś już napisała
Wysłany: 2011-06-27, 15:36
Mnie też to bardzo ciekawi,a tym bardziej ile kosztuje taki zabieg oraz częstotliwość jego powtarzania,jeżeli ktoś zna szczegóły to niech je napisze.
Jolanto takie uzupełnienie na lato jest ok. Nie zaobserwowałam jakiegoś nadmiernego pocenia. Jak w swoich włosach, oczywiście przy odpowiedniej higienie.
Taki zabieg przy najlepszych włosach (europejskich) to koszt około 6 tysięcy wszystko zależy od ilości, gęstości i długości włosów. Włosy mocowane są na medyczny klej, niedostępny w normalnej sprzedaży. Naprawdę mocna bestia. :)
Odnośnie uzupełnienia to włosy bardzo przypominają moje naturalne. Niestety z czasem troszkę schną i tracą na blasku, ale u mnie jeszcze tego praktycznie nie widać. Trochę ich też wypada ok 10 tygodniowo, ale niezauważalnie. Włoski farbowałam i przycięłam końcówki.
Mogę powiedzieć, że na pewno uzupełniłabym jeszcze raz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum