Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: czy, kupic, warto

Czy warto kupić ?
Autor Wiadomość
karmela1 
Początkująca

Wysłany: 2010-08-08, 11:00 Czy warto kupić ?

Cześć dziewczyny !!

Zastanawiam się na kupnem palety cieni a dokładnie palety z 120 kolorami. Któraś osoba z forum miała styczność albo ma taka paletę.

Dzięki bardzo za odpowiedz

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-08-08, 23:40 

A jaka to firma? Zoabcz filmy na YT, tam dziewczyny mają takie palety, różnych firm :->

karmela1 
Początkująca

Wysłany: 2010-08-10, 15:41 

Już wczoraj jednak zdecydowałam się i zamówiłam, zobaczymy jak dostane na pewno zdam pełna relacje !!! Ale jestem jak zarazie bardzo zadowolona z kontaktu I dzięki bardzo za odpowiedz !!

lilka 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-08-10, 17:39 

Od dawna interesowałam się Nową Zelandią. Jestem wielką fanką Władcy Pierścienia, uwielbiam surfing, a także twórczość grupy Flight of the Conchords . Coraz więcej czytając różnorodne ciekawostki na temat tego tego kraju natknęłam się na firmę produkującą kosmetyki Merino. Okazało się, że produkty też są dostępne na naszym rynku. Moim faworytem stał się balsam do ciała z kolagenem, lanoliną oraz aloesem. Kolejna rzecz na plus dla Nowej Zelandii. Ktoś jeszcze używał produktów z tej firmy?

karmela1 
Początkująca

Wysłany: 2010-08-10, 21:29 

szczerze powiedziawszy nie słyszałam tej firmy kosmetyków, może ktoś inny zna.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-08-10, 23:39 

Co ma władca Pierścieni do balsamu??
Zresztą temat dotyczy palety cieni, nie szajskich balsamów jakiejś nieznanej firmy. Mi to wygląda na reklamę.

Jakiej firmy jest paleta którą zamówiłaś?? Zawsze mi się wydawało że takie duże palety są kiepskiej jakości, ale może się mylę.

Znazłam filmik na YT, to chyba o tej palecie którą zamówiłaś.
http://www.youtube.com/watch?v=KpUF9JAt7iQ

Paffi 
Użytkowniczka
Paffi :)

Wysłany: 2010-08-11, 10:11 

a to nie Inglot ta paleta???

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-08-11, 11:30 

Nie, z jakiejś firmy Factory. Jakby to był Inglot to by nie kosztowała 60zl :lol: ale z opinii dziewczyn z YT wynika że cienie są dobrej jakości i dobrze napigmentowane. Sama bym takiej nie kupiła, chłopak pokupił mi jakieś palety i teraz sama wiedzę, że wolę małe paletki z konkretnymi kolorami, bo z takiej dużej palety wykorzystałabym tylko kilka cieni. Obyś była zadowolona z zakupu ;-) daj znać jak dostaniesz przesyłkę ;-)

kasia_86 
Początkująca

Wysłany: 2010-08-11, 21:21 

Ja bym i tak pewnie miała kilka swoich ulubionych - takie palety są raczej dla kogoś kto z cieniami pracuje na co dzień - ale to moje zdanie.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-08-11, 21:36 

Dokładnie.
Ja myślę że nie każdemu każdy cień pasuje bo to trzeba dobierać do koloru oczu. Ja mam niebieskie oczy i używam brązowych i różowych cieni w przeróżnych odcieniach, ale w zielonym i w niebieskim wygladała bym śmiesznie. Jeśli ktoś użyje wszystkich kolorów to na pewno taka paleta się opłaca, ale jeśli ktoś potrzebuje na własny użytek, to jest to nie potrzebne. Chociaż.... fajny gadzet :mrgreen:

mammamia 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-08-13, 11:07 

Ja jakoś nie jestem przekonana do takiego czegoś... chociaż kiedyś to mi się marzyło mieć tego typu paletę, żeby mieć wszystko w jednym ;) Ale z perspektywy czasu stwierdzam, że ponad połowa kolorów z takiej palety nie byłaby mi potrzebna - to już wolę kupić sobie z osobna interesujące mnie kolory;)

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-08-13, 13:01 

Ja lubię kupować pojedyncze kolorki, bo wtedy mogę mieć zawsze coś nowego nowego. A jak kupię paletę, to jest spokój na ponad rok i nic nie mogę sobie kupić bo po co....

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-08-13, 14:19 

U mnie jest ten sam problem z paletami. Po prostu ich nie lubię, bo a na ogół leżą na półce i zajmuję miejsce, a korzystam tylko z dwóch kolorów. Ta paletka z górnego zdjęcia ma bardzo żywe nasycone kolory, akurat takie wakacyjne :-)
Więc czemu nie kupić, jeśli ktoś lubi różnorodność kolorów :-)

karmela1 
Początkująca

Wysłany: 2010-08-13, 18:51 

Tak jak pisałam wcześniej miałam zdać mała recenzje zamówionej przeze mnie palety. Paleta jest naprawdę rewelacyjna w sumie się troche nie spodziewałam a tu takie miłe zaskoczenie, kolory mocno napigmentowane, dobre gatunkowo ,zdecydowanie lepiej wyglądają na żywno niż na zdjęciu. Faktura cieni jest dość podobna do cieni z Gosha które regularnie używam. Zrobiłam sobie próbny makijaż na jutrzejsze wesele i utrzymał się przez cały dzień. Jeszcze się przejmowałam ze dostane cienie potłuczone ale zapakowane był bardzo skrupulatnie. Więc podsumowując jestem zadowolona z zakupu i polecam !

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-08-13, 20:21 

To dobrze, że jesteś z nich zadowolona ;-) Powiedz jeszcze czy one są kremowe czy zwykłe? bo wyglądają na kremowe.

[ Dodano: 2010-08-13, 20:30 ]
To dobrze, że jesteś z nich zadowolona ;-) Powiedz jeszcze czy one są kremowe czy zwykłe? bo wyglądają na kremowe. ;-)

Odpowiedz do tematu