A jaka to firma? Zoabcz filmy na YT, tam dziewczyny mają takie palety, różnych firm
Wysłany: 2010-08-10, 15:41
Już wczoraj jednak zdecydowałam się i zamówiłam, zobaczymy jak dostane na pewno zdam pełna relacje !!! Ale jestem jak zarazie bardzo zadowolona z kontaktu I dzięki bardzo za odpowiedz !!
lilka Coś już napisała
Wysłany: 2010-08-10, 17:39
Od dawna interesowałam się Nową Zelandią. Jestem wielką fanką Władcy Pierścienia, uwielbiam surfing, a także twórczość grupy Flight of the Conchords . Coraz więcej czytając różnorodne ciekawostki na temat tego tego kraju natknęłam się na firmę produkującą kosmetyki Merino. Okazało się, że produkty też są dostępne na naszym rynku. Moim faworytem stał się balsam do ciała z kolagenem, lanoliną oraz aloesem. Kolejna rzecz na plus dla Nowej Zelandii. Ktoś jeszcze używał produktów z tej firmy?
karmela1 Początkująca
Wysłany: 2010-08-10, 21:29
szczerze powiedziawszy nie słyszałam tej firmy kosmetyków, może ktoś inny zna.
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Nie, z jakiejś firmy Factory. Jakby to był Inglot to by nie kosztowała 60zl ale z opinii dziewczyn z YT wynika że cienie są dobrej jakości i dobrze napigmentowane. Sama bym takiej nie kupiła, chłopak pokupił mi jakieś palety i teraz sama wiedzę, że wolę małe paletki z konkretnymi kolorami, bo z takiej dużej palety wykorzystałabym tylko kilka cieni. Obyś była zadowolona z zakupu daj znać jak dostaniesz przesyłkę
Wysłany: 2010-08-11, 21:21
Ja bym i tak pewnie miała kilka swoich ulubionych - takie palety są raczej dla kogoś kto z cieniami pracuje na co dzień - ale to moje zdanie.
Dokładnie.
Ja myślę że nie każdemu każdy cień pasuje bo to trzeba dobierać do koloru oczu. Ja mam niebieskie oczy i używam brązowych i różowych cieni w przeróżnych odcieniach, ale w zielonym i w niebieskim wygladała bym śmiesznie. Jeśli ktoś użyje wszystkich kolorów to na pewno taka paleta się opłaca, ale jeśli ktoś potrzebuje na własny użytek, to jest to nie potrzebne. Chociaż.... fajny gadzet
Ja jakoś nie jestem przekonana do takiego czegoś... chociaż kiedyś to mi się marzyło mieć tego typu paletę, żeby mieć wszystko w jednym ;) Ale z perspektywy czasu stwierdzam, że ponad połowa kolorów z takiej palety nie byłaby mi potrzebna - to już wolę kupić sobie z osobna interesujące mnie kolory;)
Ja lubię kupować pojedyncze kolorki, bo wtedy mogę mieć zawsze coś nowego nowego. A jak kupię paletę, to jest spokój na ponad rok i nic nie mogę sobie kupić bo po co....
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-08-13, 14:19
U mnie jest ten sam problem z paletami. Po prostu ich nie lubię, bo a na ogół leżą na półce i zajmuję miejsce, a korzystam tylko z dwóch kolorów. Ta paletka z górnego zdjęcia ma bardzo żywe nasycone kolory, akurat takie wakacyjne
Więc czemu nie kupić, jeśli ktoś lubi różnorodność kolorów
karmela1 Początkująca
Wysłany: 2010-08-13, 18:51
Tak jak pisałam wcześniej miałam zdać mała recenzje zamówionej przeze mnie palety. Paleta jest naprawdę rewelacyjna w sumie się troche nie spodziewałam a tu takie miłe zaskoczenie, kolory mocno napigmentowane, dobre gatunkowo ,zdecydowanie lepiej wyglądają na żywno niż na zdjęciu. Faktura cieni jest dość podobna do cieni z Gosha które regularnie używam. Zrobiłam sobie próbny makijaż na jutrzejsze wesele i utrzymał się przez cały dzień. Jeszcze się przejmowałam ze dostane cienie potłuczone ale zapakowane był bardzo skrupulatnie. Więc podsumowując jestem zadowolona z zakupu i polecam !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum