Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: czy, diete, kupic, warto

CZy warto kupic diete
Autor Wiadomość
elusialew1 
Początkująca
Elusia

Wysłany: 2010-02-09, 10:07 CZy warto kupic diete

:lol: Hej wlasnie jestem po kilku miesiecznej diecie zakupionej na internecie jestem bardzo zadowolona bo 4 miesiace a ja mam 25 kg mniej jestem po prostu szczesliwa moj maz tez:P:P :mrgreen: mialam wage 110 kg a teraz mam 85 chce miec okolo 70 :) dam rade wiem dizis jestem szczesliwa pelna energii mam super wyniki i w ogole wszystko jest super juz nie pamietam ze w zime mozna miec tyle energi :-D :-D

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2010-02-09, 10:47 

To są te diety co się wysyła smsa? i w zamian przychodzi kod dostępu?

elusialew1 
Początkująca
Elusia

Wysłany: 2010-02-09, 10:50 

Nie :) dalam link do tej strony nie wiem czy moglam ale dalam :p :) moge polecic ja kazdemu bo warto

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2010-02-09, 17:00 

Anula napisał/a:
To są te diety co się wysyła smsa? i w zamian przychodzi kod dostępu?

czego to nie wymyślą żeby zarobić :lol: :lol: :lol:

a ten kod do czego ? do ilości kalorii ktorą trzeba zjeść? :lol:

szczerze mówiąc jak przeczytałam ten temat to myślałam że to jakiś dowcip
:lol: zresztą to jets dowcip

elusialew1 
Początkująca
Elusia

Wysłany: 2010-02-09, 17:06 hm...?

o jakie wam kody czy smsy chodzi czy ja cos takiego napisalam ??
Kupilam diete z firmy herbalife i tyle na mnie dziala a wy jakies nzdety wypisujecie hm....? :cry:

Anula 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-02-09, 18:19 

Joan napisał/a:
czego to nie wymyślą żeby zarobić :lol: :lol: :lol:

a ten kod do czego ? do ilości kalorii ktorą trzeba zjeść? :lol:

Kilka razy na necie widziałam coś takiego, pisze dieta, cuda ile to się nie chudnie, trzeba wysłać smsa i otrzyma się tą diete :P ostatnio w gazecie o tym nawet pisali.

elusialew1 napisał/a:
o jakie wam kody czy smsy chodzi czy ja cos takiego napisalam ??

Napisałaś, że kupiłaś dietę, więc mi się z tym skojarzyło.

elusialew1 napisał/a:
Kupilam diete z firmy herbalife

Znam tą firmę, mama kupiła te koktajle czy coś takiego, najpierw schudła, a potem przytyła :P pamiętam, że kupiła takie batoniki, bardzo smaczne były :D

elusialew1 
Początkująca
Elusia

Wysłany: 2010-02-09, 18:23 

przytyla poniewaz zaczela jesc normalnie bez zadnego opanowania ja znam tyle osob co mialo ta diete i nic nie tylo !! a co do batonikow to wiem ze sa dobre :P:P

Anula 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-02-09, 18:27 

Pewnie tak, ale chciała schudnać ok 5kg, więc myśle, że wystarczyła by zwykła dieta plus ćwiczenia. Pamiętam jak byłam na praktykach to pielęgniarka też stosowała to, piła te koktajle, ale jadła normalnie słodycze i dziwiła się, że nie chudnie :P

lady m 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-03-01, 00:38 

Do takich diet to ja raczej z rezerwą podchodzę. Jak można kupić dietę przez internet bez konsultacji z lekarzem? Ja uważam, że żeby dobrac naprawdę skuteczną dietą dla nas samch trzeba osobiście udać się do lekarza na badania i wywiad lekarski. Później dietetyk układa dietę dla każdego z nas osobno a nie przez internet, kiedy to taka sama dieta leci do wszystkich, którzy zapłacą.

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-03-01, 07:17 

Oczywiście, trzeba na bieżąco się badać, konsultacje, itp... Więc w takie CUDA, jeśli chodzi o dietę przez Internet, po prostu nie wierzę....

Efelina 
Coś już napisała
Iron Women

Wysłany: 2010-03-15, 17:13 

Najlepiej poszukać na forach, ja miałam problemy z nadwagą i dużo osób mi radziło fajne diety. Kupowanie ich mija się z celem i jest to tylko wywalenie kasy w błoto. A troszkę w tym siedziałam. Jak ktoś naprawdę zechce się zainteresować to zapraszam na PW.

elusialew1 
Początkująca
Elusia

Wysłany: 2010-03-16, 16:39 

hehe dzis jest 5 miesiecy jak stosuje diete i mam 28 kg :) kto nie chce sie odchudzic to nie ich sprawa ja dlaej chudne jeszcze chce 10 kg :)
Pamietaj jak sie wypowiadasz a nie znasz tej diety nie podejmuj decyzji za nikogo lepiej sie nie wypowiadaj :)

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-03-16, 16:48 

No jasne, Ty tę dietę chwalisz, bo jesteś konsultantem. A jeśli chodzi o Twoją działalność, proszę, byś zaczęła się wypowiadać również na inne tematy, bo odnoszę wrażenie, że po prostu reklamujesz to, co znajduje się w Twoim podpisie :].

forumadmin 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2010-03-16, 18:03 

Ja rowniez uwazam ze dieta "kupiona" przez internet nie zastapi dietetyka. Jesli ktos chce zrzucic pare kilogramow, po prostu sobie sprobuje jednej czy drugiej diety, ktora mu najbardziej "na oko" podejdzie + jakis wspomagacz typu herbatki, tabletki i albo schudnie albo nie. Uwazam, ze takie samo dzialanie ma dieta kupiona.

Co innego profesjonalna opieka dietetyka. Mam kolezanke, ktora miala bardzo duze problemy. Dietetyk pol roku i dziewczyna schudla 27 kilogramow.

Ja osobiscie polecam diete bialkowa dr Pierre'a Dukana gdzie mozna "normalnie" jesc pewne produkty wrecz do syta. Wiec to nie dieta typu "glodowka".
Oczywiscie nie zadziala na kazdego, bo kazdy jest inny ale ja sam po zimie przetestowalem :mrgreen: -7kg w 2 miesiace.

Polecam te ksiazke, ktora oprocz samej diety tlumaczy wszystkie procesy trawienne. Jak dla mnie rewelacja bo po przeczytaniu tej ksiazki czlowiek ma juz jakiekolwiek pojecie ile swinstwa zjada na codzien w roznych wydawaloby sie zwyklych produktach. Wiec dziala takze na rozum ;) bo od tego czasu zanim cos wrzuce do koszyka w markecie czytam tabelke z zawartoscia tluszczow i weglowodanow. Starosc nie radosc ;)

Cena 20 zl w kazdym Empiku czy przez internet - mysle ze to lepiej wydane pieniadze niz "kupiona dieta". Poza tym nie wierze, ze po koktajlach herbalajfa mozna schudnac 25kg w 4 miesiace ale to moje subiektywne zdanie.

Audita 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-03-16, 22:45 

Takie diety kupione przez internet to tylko wyrzut pieniędzy. Ja kiedyś kupiłam dietę przez internet pieniądze przepadły a diety do tej pory nie ma, może nie wszyscy tak robią.

Odpowiedz do tematu