Czy ktoś wie gdzie najtaniej i najpewniej kupić lampe uv
oczywiście nie chodzi mi o allegro,raczej adresy firm hurtowni kosmetycznych najlepiej we Wrocławiu.albo chociaż adresy internetowe firm ,które sprzedają takie lampy
Wysłany: 2009-06-25, 14:09
anetanao, kochana ja mam lampę tego typu:
Klasyczna lampa UV o mocy 36W (4x9W). Działa super, cena tez ok. Jedną mam także z allegro, jednak dałam za nia 99 zł i nie było w niej żarówek o czym sprzedający na aukcji nie poinformował więc wolałam już do drugiej dopłacić i kupić już z całym kompletem. A że mieszkam w okolicach Krakowa odebrałam sobie lampe osobiście i wiedziałam że na pewno z nią wszystko w porządku !
Witam, kobietki mam pytanko odnośnie frezarki jaką kupić jaka jest w miarę dobra i nie za droga czy możecie mi pomóc co byście poleciły.Na allegro jest tego tyle , ze nie modę się zdecydować .Nie wiem czy kupić np. DR 278, JD-500 , CT 1203 i ile Wat 10 a może 35 Plis podaje mail marzena78@op.pl
[ Dodano: 2009-09-24, 15:24 ]
hej ludziska jest tu kto , ktoś kto mógłby mi pomóc odnośnie tych frezarek?
Witam, kobietki mam pytanko odnośnie frezarki jaką kupić jaka jest w miarę dobra i nie za droga czy możecie mi pomóc co byście poleciły.Na allegro jest tego tyle , ze nie modę się zdecydować .Nie wiem czy kupić np. DR 278, JD-500 , CT 1203 i ile Wat 10 a może 35 Plis podaje mail marzena78@op.pl
[ Dodano: 2009-09-24, 15:24 ]
hej ludziska jest tu kto , ktoś kto mógłby mi pomóc odnośnie tych frezarek?
Niezawodna tylko Ta
_________________ Centrum Szkoleniowe
Master Professional
Krakow ul. Lubicz 3
Paulainka Początkująca
Wysłany: 2010-03-17, 14:03
Zarówno w lampach jak i frezarkach radzę zwrócić uwagę nie tylko na cenę. Nieoryginalne lampy wiążą się często z kłopotami w późniejszym użytkowaniu, a nie koniecznie są tanie. Mogą wystąpić trudności z serwisem takiej lampy lub dostępnością żarówek (niby takie same jak wszędzie a jednak inne). Miałam już taką sytuację dawno temu, że naszukałam się żarówek, żadne nie pasowały, a były identyczne, tam gdzie kupiłam zarówki przestali oferować. Skończyło się na tym, że bardziej opłacało mi się kupić nową lampę.
W kwestii frezarek radę mam podobną. Często spotykałam się ze sprzedażą frezarek "z Castoramy" jako profesjonalnych do paznokci - można sobie zrobić krzywdę. Wystarczy wybrać się do marketu ze swoim mężczyzną i od razu widać czego nie kupować, chyba że mężowi do garażu :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum