Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: czy, gdzie, ktos, kupic, lampe, najpewniej, najtaniej, wie

Czy ktoś wie gdzie najtaniej i najpewniej kupić lampe uv
Autor Wiadomość
anetanao 
Początkująca

Wysłany: 2009-04-07, 20:10 Czy ktoś wie gdzie najtaniej i najpewniej kupić lampe uv

oczywiście nie chodzi mi o allegro,raczej adresy firm hurtowni kosmetycznych najlepiej we Wrocławiu.albo chociaż adresy internetowe firm ,które sprzedają takie lampy

Darish:)

Wysłany: 2009-04-07, 21:44 

ja znam firme Surima i maja na stronie za 145zl lampe ;)

anetanao 
Początkująca

Wysłany: 2009-04-08, 19:40 

dziekuję za odpowiedź-bardzo mi pomogła

moni_ja 
Miłośniczka forum

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-05-25, 14:03 

inne fajne strony internetowe godne polecenia o tej samej tematyce
http://www.dobrarada.com.pl
http://www.sunflower.com.pl/
http://allepaznokcie.home.pl/
http://www.lf.pl/

Syjamka

Wysłany: 2009-05-25, 16:24 

A ja kupiłam na allegro i jestem zadowolona :->

Sol_Angelica 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2009-06-25, 14:09 

anetanao, kochana ja mam lampę tego typu:

Klasyczna lampa UV o mocy 36W (4x9W). Działa super, cena tez ok. Jedną mam także z allegro, jednak dałam za nia 99 zł i nie było w niej żarówek o czym sprzedający na aukcji nie poinformował więc wolałam już do drugiej dopłacić i kupić już z całym kompletem. A że mieszkam w okolicach Krakowa odebrałam sobie lampe osobiście i wiedziałam że na pewno z nią wszystko w porządku !

kngz 
Gaduła ;)

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-06-25, 19:09 

Ja też mam lampę z allegro i nie mogę narzekać, kosztowała 80 zł i były już w niej żarówki.

marzena780 
Początkująca
marzena780

Wysłany: 2009-09-23, 10:36 

Witam, kobietki mam pytanko odnośnie frezarki jaką kupić jaka jest w miarę dobra i nie za droga czy możecie mi pomóc co byście poleciły.Na allegro jest tego tyle , ze nie modę się zdecydować .Nie wiem czy kupić np. DR 278, JD-500 , CT 1203 i ile Wat 10 a może 35 Plis :-D podaje mail marzena78@op.pl

[ Dodano: 2009-09-24, 15:24 ]
hej ludziska jest tu kto , ktoś kto mógłby mi pomóc odnośnie tych frezarek? :roll:

Immo 
Początkująca

Wysłany: 2009-11-25, 09:25 

Hej, temat jeszcze aktualny?

Pozdrawiam

ElenaMaster 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-01-25, 11:00 

marzena780 napisał/a:
Witam, kobietki mam pytanko odnośnie frezarki jaką kupić jaka jest w miarę dobra i nie za droga czy możecie mi pomóc co byście poleciły.Na allegro jest tego tyle , ze nie modę się zdecydować .Nie wiem czy kupić np. DR 278, JD-500 , CT 1203 i ile Wat 10 a może 35 Plis :-D podaje mail marzena78@op.pl

[ Dodano: 2009-09-24, 15:24 ]
hej ludziska jest tu kto , ktoś kto mógłby mi pomóc odnośnie tych frezarek? :roll:

Niezawodna tylko Ta

Paulainka 
Początkująca

Wysłany: 2010-03-17, 14:03 

Zarówno w lampach jak i frezarkach radzę zwrócić uwagę nie tylko na cenę. Nieoryginalne lampy wiążą się często z kłopotami w późniejszym użytkowaniu, a nie koniecznie są tanie. Mogą wystąpić trudności z serwisem takiej lampy lub dostępnością żarówek (niby takie same jak wszędzie a jednak inne). Miałam już taką sytuację dawno temu, że naszukałam się żarówek, żadne nie pasowały, a były identyczne, tam gdzie kupiłam zarówki przestali oferować. Skończyło się na tym, że bardziej opłacało mi się kupić nową lampę.

W kwestii frezarek radę mam podobną. Często spotykałam się ze sprzedażą frezarek "z Castoramy" jako profesjonalnych do paznokci - można sobie zrobić krzywdę. Wystarczy wybrać się do marketu ze swoim mężczyzną i od razu widać czego nie kupować, chyba że mężowi do garażu :D

uholki 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-10-01, 23:54 

zobacz w Reninails. Ja mam lampę od nich za 80 zł. Tunelowa na 4 żarówki z wysuwaną podstawką. Sprawdza się rewelacyjnie

Odpowiedz do tematu