magduska Coś już napisała sercem zobaczysz wszystko!!
Wysłany: 2010-04-27, 23:03
Czy kobiety powinny pić na imprezach?
Bo czasami jak widzę swoje koleżanki...a sama akurat nie pije to wydaje mi sie, że nie powinny :P Nawet faceci czasami mówia, że pijana dziewczyna - to jakoś tak nie fajnie...mój facet np. bardzo nie lubił jak piłam na imprezach. a jak to jest u was?
_________________ najpiękniejsze rzeczy na świecie można zobaczyć tylko sercem!!!
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2305 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-04-28, 10:09
A ja myślę, że dziewczyna też może sobie wypić piwo bądź drinka na imprezie ale tylko w zaufanym towarzystwie, i, tak jak Agusia napisała, z umiarem. Nie ma gorszego widoku niż pijana dziewczyna czy pijany chłopak. Gdy chodziłam na dyskoteki nie piłam więcej niż jedno piwo i to owocowe na ogół bo takie lubię Poza tym jakoś nieszczególnie przepadam za alkoholem. I nie mogłam patrzeć na dziewczyny, które są pijane, i one twierdzą, że na trzeźwo nie umieją się bawić. W oczach większości facetów taka dziewczyna bardzo dużo traci. Najbardziej rozrywkowa dziewczyna to taka, która potrafi się świetnie bawić bez alkoholu
Ja przeważnie 2 piwka albo drinki piję, ale na imprezy nie chodzę, jak już to jakiś koncert, czy wypad do baru.
Mi się pijana dziewczyna kojarzy, że jest jakaś łatwa i pusta:P
Ja na dyskoteki również nie chodzę. Wolę spokojniejsze IMPREZY, w miłym gronie i ze swoim chłopakiem. Piwko - nic złego, nawet wódka... Gorzej jak laska przesadzi, wtedy widok jest po prostu żałosny.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
born_in_japan Coś już napisała
Wysłany: 2010-04-28, 22:12
dokładnie - wszystko z umiarem i jest ok. ale faktycznie niektóre kobiety nie powinny pić bo ich słownictwo poprostu powala z nóg ;/ nie chciałabym takiej gdzieś spotkać na żywo.
_________________ Bo jak to mawiał Brzechwa: “(...) jak odpowiem to roztropnie - w szkole mam najlepsze stopnie”
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Jak ja piję to też tylko w takim raczej spokojnym towarzystwie i ze swoim chłopakiem:)
Też nie chciałabym takiej spotkać, niektóre laski jak się napiją to są bardziej agresywne niż faceci żałosne
Wysłany: 2010-04-29, 10:00
A mnie przeraża to, że gdy dziewczyna jest pijana, to wszyscy tracą do niej szacunek, a może ona też stracić szacunek do samej siebie, gdy zrobi coś, co odbije się dużym echem i taka dziewczyna uświadomi sobie ten fakt na drugi dzień.
Kobieta jak najbardziej może pić, tylko po kobiecemu - czytaj z umiarem. Jak się umiesz nie upić, tylko trzymasz fason przez całą imprezę, to nie widzę nic złego w kilku drinkach.
Popieram koleżanki, że należy pić z umiarem. Każdy ma swoją granicę, kiedy wie że jeszcze trochę i będzie pijany. Ja uwielbiam wszelkie słodkie drinki i piję je wolno, ponieważ zawsze mieszam różne alkohole.
Wysłany: 2010-11-04, 15:30
W "Rozmowach w toku" były dziewczyny, które upijają się na umór na imprezach i podobno świetnie się bawią-straszne, co te dziewczyny wygadywały-totalne upodlenie człowieka, i co najgorsze, były to nastolatki
Kto sprzedał im alkohol
Straszne
Ja ostatnio oglądałam o dopalaczach, jedna dziewczyna piła, brała dopalacze i zaszła w ciąże-nie wiedziała kiedy i z kim bo film urwał jej się na kilka dni, o ciąży dowiedziała się jak była w 5 miesiącu! A to o tym alkoholu też widziałam... Masakra, co te dziewczyny mają w głowach:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum