Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: czy, imprezach, kobiety, pic, powinny

Czy kobiety powinny pić na imprezach?
Autor Wiadomość
Tajemniczy 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-07-01, 23:38 

Ja osobiście lubię sobie wypić jeśli jest to towarzystwo kulturalne wszystko w granicach rozsądku kobieta może sobie wypić ma do tego. prawo ale wszystko w graniach rozsądku

Feeri_pl 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-07-07, 11:17 

No tak, pić można ale trzeba uwazać by nie przesadzić :) Mężczyzna jak się napije to jakoś nie budzi to takiego niesmaku... być może ze względu na zachowanie pod wpływem alkoholu. Chociaż i faceci czasami potrafią ;)

moni.ada 
Coś już napisała
moni.ada

Wysłany: 2011-07-31, 12:54 

Jeżeli ktoś ma taka potrzebę i się dobrze z tym czuje, mi to nie przeszkadza.Chociaż nieraz widziałam takie scenki,że kabaret najlepszy przy tym po prostu wysiada.Ja nie piję na imprezach,bo nie chcę być częścią takiego kabaretu :mrgreen:

andrewix 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-07-31, 19:38 

Ja nigdy nie piłam na imprezach bo po prostu pod wpływem alkoholu nie umiem się bawić, alkohol mnie nużył i chciało mi się spać...uważam że trzeba umieć tak pić żeby się nie upić

InkaForever 
Użytkowniczka
zawsze spóźniona

Wysłany: 2011-11-21, 12:17 

Feeri_pl napisał/a:
No tak, pić można ale trzeba uwazać by nie przesadzić :) Mężczyzna jak się napije to jakoś nie budzi to takiego niesmaku... być może ze względu na zachowanie pod wpływem alkoholu. Chociaż i faceci czasami potrafią ;)

Myślę, że to nie kwestia wypada/ nie wypada. Tylko tego co może się stać pijanemu facetowi a co pijanej kobiecie. Po prostu niebezpiecznie jest za dużo pić jeśli jest się kobietą.

valenda 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-11-22, 12:51 

Alkohol w małych ilościach jeszcze nikomu nie zaszkodził :) I nie przesadzajmy z tymi niebezpieczeństwami, jeśli jesteśmy w znajomym klubie ze znajomymi, to raczej nic strasznego się nie zdarzy :)

Amaranta 
Gaduła ;)
Twisted girl ;)

Wysłany: 2011-11-23, 11:49 

Dwa czy trzy drinki nikomu nie powinny zaszkodzić, ale najważniejsze to rzeczywiście znać umiar. Ja ostatnio obserwuję, że na imprezach więcej jest pijanych dziewczyn niż facetów. Nie znaczy to, rzecz jasna, że mężczyźni w ogóle nie piją, ale nie doprowadzają się to stanu skrajnego upojenia, panują jakoś nad tym. Może to z powodu faktu, że robią najczęściej za kierowców, ochroniarzy, oparcie - muszą być na siłach odstawić swoją ululaną kobietę do domu :-P Niestety, dziewczyny coraz więcej stresów na studiach, w pracy odreagowuję, pijąc. Pół biedy jeśli nie robią przy tym z siebie idiotki, ale niektóre bywają napastliwe ( i trzeba je czasem odganiać od własnego chłopaka :roll: ) czy agresywne (można za jakieś nieopatrzne słówko czy rzekomo "dziwne spojrzenie" zarobić prawy sierpowy...). Ja bym po takich wyczynach nie mogła spojrzeć w lustro, a moje znajome z uczelni np. czuję się z tym ok i jeszcze perorują wszem i wobec, czego to ta czy tamta nie nawywijała. W tym wieku to już lekka żenada, bardziej mogę zrozumieć małolaty zachłyśnięte imprezowaniem i nie znające jeszcze mocy oddziaływania alkoholu, ale dorosłe, dwudziestokilkuletnie kobiety powinny zachowywać klasę. Wiadomo, każdy ma słabsze dni, kryzysy, każdemu może zdarzyć się przeholowanie z %, ale takie notoryczne wyczyny są żałosne.

E-lejdis 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-12-02, 12:40 

Moim zdaniem wszystko można,ale jeżeli robimy to z głową. Picie alkoholu nie jest zabronione dla kobiet,ale z reguły mają słabszą głowę.

Zuzanna25 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-12-12, 23:08 

Nie ma w tym nic złego, gdy wie się kiedy przestać.

pusiala 
Użytkowniczka

Wysłany: 2012-02-12, 14:04 

Pijmy z umiarem i na wesoło.

dagga 
Użytkowniczka

Wysłany: 2012-02-23, 09:56 

Pijmy z umiarem, ale Amaranta ma rację coraz więcej dziewczyn przesadza i upija się na imprezach. Pal licho w zaciszu domowym ale upij się publicznie, to wstyd przecież.

marchewkowa 
Użytkowniczka

Wysłany: 2012-03-23, 16:37 

A facet jak się publicznie upije to nie wstyd? Takie prawa młodości, żeby szaleć i nie zwracać uwagi na innych...

Amaranta 
Gaduła ;)
Twisted girl ;)

Wysłany: 2012-03-24, 14:54 

A później oglądać swoje fotki pijackie na wiocha.pl :-P

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2012-03-24, 16:11 

haha :D bingo!

marchewkowa 
Użytkowniczka

Wysłany: 2012-03-30, 16:16 

Amaranta napisał/a:
A później oglądać swoje fotki pijackie na wiocha.pl :-P

nie zazdroszczę Ci towarzystwa skoro musisz obawiać się o pojawienie się na wiocha.pl. Trzeba wiedzieć z kim pić :P

Odpowiedz do tematu