Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: czy, faceci, kobiety, naprawde, niskie, wola

czy faceci naprawde wola niskie kobiety?
Autor Wiadomość
pretty smile 
Stała bywalczyni
Nudno jest tu bez ciebie...

Wysłany: 2011-10-20, 12:46 

hm, ja też jestem niziutka, więc nie mam problemu ,zeby facet był wyższy, ale fakt, że ja źle bym się czuła o głowę ponad mężczyzną...
Zwłaszcze, że lubię obcasiki.. bardzo

Myślę, że faceci czują się pewniej, bardziej męsko przy niższej kobiece ;)

diamonddust 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-10-20, 22:13 

Każdy facet jest inny i każdy lubi inne kobiety, nie da się powiedzieć jaki przedział wzrostowy odpowiada im bardziej, bo zależy to od ich samych wzrostu. Myślę, że faceci niezbyt dobrze czują się z wyższą od siebie kobietą, bo wyglądają wtedy kurduplowato :-P Ale są i tacy, którym wcale nie przeszkadza, że prowadzaja się z wysokimi, superzgrabnymi laskami, mimo że sami mają posturę Dannego Devito :-D

pretty smile 
Stała bywalczyni
Nudno jest tu bez ciebie...

Wysłany: 2011-10-21, 20:18 

diamonddust napisał/a:
Każdy facet jest inny i każdy lubi inne kobiety, nie da się powiedzieć jaki przedział wzrostowy odpowiada im bardziej, bo zależy to od ich samych wzrostu. Myślę, że faceci niezbyt dobrze czują się z wyższą od siebie kobietą, bo wyglądają wtedy kurduplowato :-P Ale są i tacy, którym wcale nie przeszkadza, że prowadzaja się z wysokimi, superzgrabnymi laskami, mimo że sami mają posturę Dannego Devito :-D

Jeśli nie mają kompleksów i dobrze czują się sami ze sobą, to nie mają z tym problemu.

Można w pewnym sensie powiedzieć, że gubi mężczyźni wolą grube kobiety... - nieraz tylko u takich próbuję swoich szans, bo myślą ,ze super laska na nich nie spojrzy..

pessida 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-11-16, 10:22 

ja ostatnio gdzieś widziałam fotkę czarnoskórego koszykarza, który szedł ze swoją dziewczyną i ta kobitka sięgała mu do pasa - dosłownie, nie przesadzam ;) wyglądało to komicznie, ale skoro jest im z sobą dobrze, nie przeszkadza im ta różnica wzrostu w jakikolwiek sposób, to czemu nie? a ten przykład pokazuje, że jednak faceci wolą niskie dziewczyny ;)

InkaForever 
Użytkowniczka
zawsze spóźniona

Wysłany: 2011-12-07, 15:31 

Wiecie co, ale rzeczywiście jest coś takiego, że faceci mają kompleksy na punkcie wzrostu. Ja bym w sumie nawet na to nie wpadła, żeby się przejmować wzrostem partnera, a dla nich to tragedia, jeśli kobieta jest wyższa.

You 
Użytkowniczka

Wysłany: 2012-01-04, 10:29 

Mój szwagier zawsze mówił, że jak się ożeni to tylko z małą czarną, a jak przyszło co do czego to z wysoką blondynką, więc wzrost i uczucia nie mają nic do siebie.

limonka11 
Coś już napisała
:)

Wysłany: 2012-03-02, 21:09 

ja również myślę że faceci z reguły wolą ciut niższe od siebie kobiety:)

Odpowiedz do tematu