ona1336 Coś już napisała ona
Wysłany: 2009-11-16, 15:39
Czego brakuje Wam w sklepach internetowych?
No właśnie, czego brakuje Wam w takich sklepach? Sama z takim walczę i szczerze mówią kończą mi się pomysły :) a i moje osobiste spostrzeżenia nie koniecznie muszą być trafne :)
_________________ znajdź swój styl
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Wysyłka gratis do zamówienia 100zł, normalna wysyłka też tak do 10zł...
I wiadomo dużo przecen, ubrania droższe i tańsze, tak żeby każdy mógł cos dla siebie wybrał.
Czytelnie opisane rozmiary, możliwość wymiany jeśli trafimy na zły rozmiar:)
W ogóle to przesyłki powinny być tańsze. Czasem przesyłka droższa niż produkt...
Niestety koszty przesyłki uzależnione są od Poczty Polskiej lub kuriera, a na niektórych produktach sklep ma tak niski zarobek, że nie ma mowy o jakiejś dopłacie z ich strony do kosztów przesyłki...
[ Dodano: 2010-01-21, 01:24 ]
ona1336 napisał/a:
No właśnie, czego brakuje Wam w takich sklepach? Sama z takim walczę i szczerze mówią kończą mi się pomysły :) a i moje osobiste spostrzeżenia nie koniecznie muszą być trafne :)
Dobre pytanie. Również dołączam się do niego, bo ja także prowadzę sklepy internetowe
Przesyłka to raz, poza tym przy większych zamówieniach powinny być jakieś rabaty i oczywiście w każdym sklepie powinien być program lojalnościowy, żeby nagradzać najbardziej aktywnych klientów:)
myślę, że program lojalnościowy to świetny pomysł. a poza tym nie jestem zwolenniczką takich zakupów. mam jednak potrzebę przymierzenia, dotknięcia rzeczy, którą chce kupić. ale za to muszę wiecej zapłacić. jak bym chciała coś najpierw pomacać a potem kupic w intrnetowym sklepie to nie mam na to czasu. i koło się zamyka. albo tracę czas albo pieniądze
Deja-Art Coś już napisała
Wysłany: 2011-04-25, 19:19
Programy lojalnościowe są już bardzo popularne w wielu sklepach. bardzo często spotykam się z takimi, gdzie przy zamówieniu na określoną kwotę otrzymujemy darmowa wysyłkę lub jakiś gratis.
Isabell27 Początkująca
Wysłany: 2011-04-27, 09:06
Zdecydowanie markowych ubrań w cenach mimo wszystko zbliżonych do oryginalnych! Niedawno byłam w Mediolanie i kupiłam śliczne baletki Gucciego z najnowszej kolekcji w oryginalnym sklepie za 100 euro a na allegro znalazłam te same za ponad 700 zl + wysyłka... Rozumiem, że ktoś musi zarobić, ale 100% marży?to chyba troche przesada...
Rzadko kupuje w sklepach internetowych, ale jeśli już chodzi o braki, to na pewno przesyłki mogłyby być tańsze bo nieraz to aż włosy stają dęba Poza tym co do programów lojalnościowych też się zgadzam, no i mogli by też postawić na uproszczoną procedurę zwrotu/wymiany towaru, bo czasem trwa to całe wieki ale niestety taki już urok kupowania na odległość.
Ja mam już fajny program lojalnościowy w sklepie z artykułami dla zwierząt. Przesyłka gratis i wybór gadzetów dla kota gratis. Trzeba kupować w stałych sklepach aby coś zyskać. Najbardziej rozśmiesza mnie to jak niektórzy każą sobie płacić jak zamówiony towar odbierasz osobiście:)
Zgadzam się co do cen przesyłek, czasami nieźle sobie liczą, chociaz przesyłka w rzeczywistości kosztuje sporo mniej.
Feeri_pl Coś już napisała
Wysłany: 2011-07-07, 11:20
Naprawde nie wszyscy :) Są tacy, którzy zdzierają na przesyłkach, na szczęście jak powiedziałem - nie wszyscy. Ale to można łatwo sprawdzić, na stronie Poczty Polskiej jest przecież cennik i można się upewnić, czy cena sprzedawcy jest prawdziwa. W naszym sklepie ceny są podawane takie, jakie są w rzeczywistości :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum