Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: czarne, wlosy

Czarne włosy;(
Autor Wiadomość
miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-10-11, 09:03 Czarne włosy;(

Miałam brązowe włosy, nie wiem co mnie podkusiło i pofarbowałam sobie włosy na czarno z fioletowym połyskiem, kolor podoba mi się, ale nie jest mi w nim dobrze;( Znacie może jakieś domowe sposoby, żeby je choć troszkę rozjaśnić???? Mam nadzieje, że będą mi się zmywały, bo jak nie to ja już nie wiem :cry: :cry: :cry:

Darish:)

Wysłany: 2008-10-11, 14:45 

hehe no to zaszalalas;p
kolor zmywa sie bardziej jak myjesz wlosy i pozostawisz szampon na troche dluzej. Ogolnie lepiej za kilkanascie dni udac sie do fryzjera bo kolor teraz bedzie Ci sie zmywal i zostaniesz z jakas brzydka plama na glowie...

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-10-11, 15:18 

No ja tak robie, wziełam przeciwłupieżowy podobno szybciej sie kolor zmywa, czarna plama na głowie:(...to mnie daria pocieszyłaś;P

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-10-11, 16:13 

Woda utleniona rozjaśnia włosy ;)

Darish:)

Wysłany: 2008-10-11, 18:21 

no nie ma rady... fryzjer musi przefarbowac albo farbe sciagnac...

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-10-19, 15:51 

Z tym ściąganiem farby to z palette więc może być ciężko, pozatym chyba się tego nie podejme;P robi mi się sliwka i wszyscy mowią mi, że ładnie, ale ja i tak chce brąz;p myśle, że gdzieś tak za miesiąc jak mi się ten kolor wymyje wyjdzie mi na nich brąz;p powiedzcie ze wyjdzie :mrgreen:

kubeczek

Wysłany: 2008-10-19, 18:50 

Myj włosy szamponem oczyszczającym, albo przeciwłupiezowym. Jeśli to nic nie darób sobie pasemka u fryzjera.

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-10-20, 15:24 

No kolor mi sie już plucze wiec jestem dobrej mysli;)

[ Dodano: 2008-10-23, 16:14 ]
Mam nadzieje, że chociaż rude mi nie wyjdą;/

arabeska 
Użytkowniczka

Wysłany: 2008-10-25, 17:37 

miskaa5 napisał/a:
No kolor mi sie już plucze wiec jestem dobrej mysli;)

[ Dodano: 2008-10-23, 16:14 ]
Mam nadzieje, że chociaż rude mi nie wyjdą;/

Według mnie to powinnaś iść do zaufanego doświadczonego fryzjera.Fachowo ściągnie Tobie aktualny kolor farby i nałoży na włosy farbę w takim kolorze ,która będzie pasować do twojej karnacji i do naturalnej pigmentacji Twoich włosów.
Teraz minęła już moda na pasemka [BALEJAŻ] . Fryzjerzy polecają REFLEKSY. Widziałam u klientek końcowy wspaniały efekt zabiegu. Włosy wyglądają bardzo naturalnie ,kamuflowana jest siwizna.

Możesz również spróbować płukać włosy zaparzonym rumiankiem .

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-11-15, 09:35 

Boję się ściągać kolor słyszałam, że to bardzo włosy niszczy, ten kolor już mi się rozjaśnił i jest teraz taka śliwka, może na tych brąz mi wyjdzie, mam nadzieję...

bella 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2008-11-19, 14:53 

na czarnych, prostych i do tego długich włosach, pieknie prezentuje sie czerń, ten niesamowity połysk, zwala facetow z nóg! ;-)
Prostuj więc kochana włoski i podnoś głowę do góry, nic tak nie dodaje kobiecie "pazura" jak podniesiona głowa :-D , nabierasz wtedy pewności (przynajmniej tak bedzie wyglądało)
,... a poświata fioletowa na włosach (która tak Ci sie nie podoba) nada tylko tajemniczości włosom 8-) , teraz wszystko ujdzie, musisz sie tylko umiec w tej fryzurze zaprezentować ;-) :-D , nie pokazuj, że tak nie miało byc, jest jak jest i pokaż, że własnie tego chciałaś!!! 8-) ;-)

miskaa5 
Powieściopisarka
miskaa5

Wysłany: 2008-11-19, 20:39 

Dzięki za mobilizacje :mrgreen: nawet nie spojrzałam na to z tej strony, mówią, że mi w tym kolorze dobrze:P

[ Dodano: 2008-11-30, 19:31 ]
A więc po półtora miesiąca zrobiłam sobie brązem, wyszły czarne z bordowo-brązową poświatą, a na odrostach brąz, ale mocno się w oczy nie rzuca więc chyba nie jest tak żle myśle, że ta czerń powinna zejść(przedtem robilam tym samym brazem i schodzila, chociaz przedtem była troche jaśniejsza :-P ) i teraz nie wiem co mam zrobić...czy pokrywać tym brązem tak długo jak wyjdzie czy je rozjaśnić....

Odpowiedz do tematu