wszytskie tabletki na odchudzanie, i wspomagacze odchudzania :) mi nic nei pomogły.. tylko zrezały żołądek
[ Dodano: 2007-06-16, 11:39 ]
przepraszam,.. to nie kosmetyk.. ale musiałam o tym wspomniec.. jak znacie jakies co pomogły, to prosze o kontakt:P.. ale wy nie macie z tym(z wagą) zbyt problemów, z tego co wiem
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 112 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-06-19, 12:33
Tanie bądź mało mało znane kosmetyki typu: Mincer, Eveline, do niedawna Kolastyna i Soraya (teraz maja lepszą reklamę i inne receptury, ale dalej nie ma w ich ofercie nic co odpowiadałoby opisowi działania i pasowałoby mojej skórze)
_________________ Nie szukaj szczęścia w gwiazdach cudzego nieba, kiedy własne wisi Ci nad głową!
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 112 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-06-20, 15:48
Nie mogę się zgodzic... Jest JEDEN Avonowski produkt, który działa dobrze; krem "Moisture 24" Spełnia wymagania, nawilza rewelacujnie, nie zatyka porów. Oraz DRUGI który działa po prostu dobrze- "Odswieżający krem do stóp" Poza nimi jednak, same buble i tu zgodzic sie musze ;)
_________________ Nie szukaj szczęścia w gwiazdach cudzego nieba, kiedy własne wisi Ci nad głową!
kasia k Początkująca
Wysłany: 2007-06-20, 19:13
moim zdaniem bubblem tez jest vichy normaderm..stosowalam ponad rok bez efektow...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum