Szampon z Elseve nutrileum.Tragedia,po umyciu tym szamponem musialam potem innym myc dwa razy glowe bo wlosy byly jakby tluste.Strasznie nieprzyjemne.Rowniez kiepski albo nawet i gorszy okazal sie szampon L'oreal Liss Ultime Professionnel Expert Serie.Tego to nie moglam zmyc z glowy:/ ehh tragednia.
Lista długa i wszystkie produkty jakie nas uczulają oraz te które nas zawiodły to chemicznno-syntetyczne produkty. Ja osobiście polecam naturalne kosmetki i preparaty. Są może one droższe od zwykłych kosmetyków dostępnych w drogeri ale za to mają dobry wpływ na naszą urodę i zdrowie.
A mnie zawiodły patyczki do uszu :] nigdy więcej... Wczoraj miałam wizytę u laryngologa, dlatego, że czyściłam sobie uszy i zatkało mi się tak, że nic nie słyszałam na oba. Całe 24 godziny... Porażka, nie życze nikomu. Na szczęście przepłukała mi Pani doktor uszy i jest ok. Ale mam je okropnie podrażnione! Uważajcie dziewczyny.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Są płyny do uszu... Jednak laryngolog nie zakazała patyczków, trzeba tylko uważać. Ja jednak wiem, że ich już w życiu nie użyję. Będę czyścić uszy mydłem przy kąpieli, czy myciu włosów. Lepiej tak czyścić częściej, niż patyczkami RAZ A PORZĄDNIE. Okropność.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Jak Ci mydło wleci o ucha to może się zrobić skorupa i wtedy będzie jeszcze gorzej.
Patyczkiem można czyścić po wierzchu, nie wkładać go do środka, a myć czystą wodą. Tak mi powiedziała lekarka jak miałam zapalenie ucha. Może samą wodą myj, powinno wystarczyć:)
Wysłany: 2010-05-28, 08:58
Wrogowi nie poleciłabym tego kosmetyku (o ile można go tak nazwać)
Mój chłopak użył pare razy, ale go nie chciał to wzięłam :D Strasznie śmierdzi alkoholem, podrażnia twarz dosłownie ją wypalając, strasznie dużo mi po nim syfów wyskoczyło..
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Prawda! Śmierdzi alkoholem i pali twarz, chociaż mnie nigdy nic nie uczula (tylko raz uczulił mnie 1 żel pod prysznic, ale poza tym nigdy nie miałam żadnych uczuleń od kosmetyku).
Nikomu nie polecam żadnych toników tej firmy, to chyba czysty denaturat. Śmierdzi masakrycznie i ze skórą też nic dobrego nie robi, może tylko wysuszyć na wiór!
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2292 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-05-28, 18:39
My z Kamilkiem mieliśmy żel do mycia twarzy z tej serii i był okej, choć wiele osób właśnie narzekało, że bardzo wysusza. Ale do tłustej cery jest w sam raz. Ale na tonik z tej serii na pewno bym się nie skusiła, już dużo opinii słyszałam na jego temat-oczywiście negatywnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum