Ja nie moge używać żadnego kremu z AVON gdziekolwiek ym się nie posmarowała uczulenie pewne a już o kosmetykach do oczu nie wspomne zaraz pieką robią się czerwone i wyglądam jakbym była nieżle przepita OKROPIEŃSTWO
Wysłany: 2009-11-18, 14:28
napewno kulki z adidasa ! tak jak i pati mnie tez uczulaja i jeszcze szampon Gliss Kur do wlosow farbowanych...rano umyte wlosy ok godz.15 wygladaly na conajmniej 3 dni nie mycia
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Kulki Adidasa mnie podrażnieły, non stop nie swędziało.
Co so szamponu Glis Kur się nie zgodzę, ja go używam od pewnego czasu i nie zauwazylam zeby wlosy sie bardziej przetluszczaly, moze nawet trochę mniej się przeluszczają, poza tym są miękkie i gładkie.
Tonik ogórkowy z Zajii - miałam po nim podrażniona twarz przez tydzień, najbardziej niemiły był dla mnie incydent z kremem depilującym, ale nie pamiętam firmy. Nogi piekły mnie, jakby mi je polali jakąś silnie żrącą substancją specyficzny rodzaj bólu, ale później włosy mi na łydkach nie rosły przez cały miesiąc!! Podrzędne produkty do makijażu, takie jak Miss sporty, korektor bardziej żółty być nie mógł.
_________________ " I am the Lizard King, I can do everything! " - Jim Morrison.
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
nelka Coś już napisała
Wysłany: 2009-11-26, 19:10
dla mnie jakoś produkty VICHY są zadowalające:) używam żelu Normaderm i podkładów flexilift i jestem zadowolona. Przyznaję ze trochę za drogie w porównaniu do jakości ale nie ma tragedii.
Mnie uczula z Avonu żel pod prysznic liiv botanicals.
Reszta Avonu mnie nie uczula, ale używam tylko niektórych kosmetyków.
Trochę znam te kosmetyki, więc jak kupuję to tylko z niektórych serii, mają sporo nieudanych produktów.
Ja jeszcze na popsute zamknięcie nie natrafiłam....
Wysłany: 2009-11-28, 17:03
Reakcja alergiczna może wystąpic po użyciu kosmetyków zawierających wyciągi roślinne, ponieważ niektóre działają niezwykle drażniąco na wrażliwą skórę.
Ja się w ogóle zastanawiam dlaczego kupujemy produkty z ofert typu AVON, Oriflame i tym podobne. Jest w tej chwili tak ogromny wybór kosmetyków czy to w drogerii, czy w aptekach. I niezależnie od ich ceny każda z nas jest w stanie sobie dobrać odpowiedni kosmetyk dla siebie. Ja generalnie jestem zwolenniczką używania najpierw próbek, zawsze są one dostępne w dobrych aptekach, zwłaszcza takich które oferują szeroką gamę kosmetyków. W aptekach jest bardzo dużo kremów na bazie roślinnej, bezzapachowych, które też bardzo polecam. Jeśli będziecie chciały skorzystać z mojej opinii to będąc już w tej aptece poproście o więcej różnych próbek. Warte wypróbowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum