Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: czarna, henna, rzesach

Czarna Henna na rzęsach
Autor Wiadomość
Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-08-12, 00:58 

To nie dużo, myślałam że więcej.
Pare dni temu próbowałam sama zrobić sobie henne i myślałam że mi oczy wypali, od razu zmyłam;(

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2010-08-12, 20:52 

Oj sama nie próbuj, nie dasz rady.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-08-13, 00:22 

Chciałam dzisiaj sobie zrobić, ale kosmetyczka nie miała czasu, bo już miała klientki umiowione :evil: a od jutra ma urlop...
Przy okazji jak już tam byłam.... pierwszy raz w życiu byłam na solarium :mrgreen: Jak wy możecie tam chodzić? :mrgreen: Duszno, gorąco.... o nie....

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-08-13, 08:02 

Jak widać możemy :D, a tę hennę na rzęsach przemyśl... Bo one strasznie rudzieją, jak schodzi kolor w czasie mycia. Nie wiem, przynajmniej ja mam takie odczucia.

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-08-13, 13:06 

Dzisiaj w nocy jadę w góry na tydzień i chciałam sobie zrobić hennę na ten wyjazd, nie musiałabym malować rzęs. Ale skoro kosmetyczka ma urlop to nie zrobię:) może kiedy indziej. Na pewno nie będę jej stosować regularnie, bo podobnie jak ty Pati uwielbiam malować rzęsy :mrgreen: Ale na wyjazd świetna sprawa :mrgreen:

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-08-13, 14:24 

U mojej siostry na brwiach była cała gama kolorów, gdy henna się zmywała, od brązów przez czerwienie, rudości do żółtych refleksów hehe :-P Niezbyt ładnie to wygląda, a na pewno trzeba będzie malować rzęsy/ brwi, żeby zatuszować te efekty zmywania się farbki.
Ale przez pierwsze dni henna super wygląda ;-)

linet 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-08-19, 13:08 

Chciałabym nałożyć sobie hennę na brwiach u kosmetyczki( tak naprawdę to już nawet jestem umówiona na wizytę). Mam jednak pewne obawy, mianowicie,że będę musiała do końca życia odwiedzać kosmetyczkę, bo w przeciwnym wypadku moje rzęsy będą bardzo jasne. Co sądzicie? Skusić się ?

Agusia77 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-08-19, 22:24 

Czyli na co w końcu chcesz nakładać? Na brwi czy na rzęsy?

maladamulka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-08-21, 13:48 

A jaki salon do henny w Warszawie lub Wrocławiu polecacie? :-D

[ Dodano: 2010-08-21, 13:51 ]
linet napisał/a:
Chciałabym nałożyć sobie hennę na brwiach u kosmetyczki( tak naprawdę to już nawet jestem umówiona na wizytę). Mam jednak pewne obawy, mianowicie,że będę musiała do końca życia odwiedzać kosmetyczkę, bo w przeciwnym wypadku moje rzęsy będą bardzo jasne. Co sądzicie? Skusić się ?

Bez obaw nie zostają az tak jasne i wszystko zalezy od henny - podobno taka w paście, w tubkach nawet odzywia. Gorsze jest to jak znaleźć kosmetyczkę co nada brwiom ładny kształt, bo mi ostatnio babka zrobiła takie proste, grube jak u starej baby...to był koszmar

tutkafrutka 
Początkująca

Wysłany: 2010-08-23, 20:51 

Hennę na rzęsy to nałożyć może nawet kumpela to jest banalna rzecz, co do brwi to szczerze nie polecam - no bo właśnie można pogoryszyć sprawę hehehehhehee :-P

kasetka 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-01-04, 17:07 

Moim rzęsom też przyda się pogrubienie i przedłużenie, tym bardziej, że moi znajomi i rodzina twierdzą, że mam bardzo ładne oczy, tylko powinnam je bardziej podkreślać:). Koleżanka wspomniała mi, że taką dobrą, porządną hennę do rzęs mogę kupić w Diamond cosmetics, ale ja jednak nie zdecyduję się na robienie tego w domu, a już na pewno nie samodzielnie. Z tego co widzę po opinii wyżej samo nakładanie nie jest zbyt bezpieczne.

Odpowiedz do tematu