Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: cwiczenia, pupe

Cwiczenia na pupę
Autor Wiadomość
Kola 
Użytkowniczka

Wysłany: 2007-08-08, 19:01 Cwiczenia na pupę

Macie jakieś wypróbowane cwiczenia na pupę, chciałabym cwiczyc w domu, ale nie wiem co konkretnie mogłabym robic. Po zimie mam jakby opadniete mieśnie, pupa jest mało jędrna a ja chciałabym żeby wyglądała lepiej.
Nie wiem czy te dziewczyny cwiczą czy maja taka budowe uwarunkowana genetycznie, ale o wzieciu udziału w takim konkursie to ja na razie moge tylko pomarzyc :oops:

Darish:)

Wysłany: 2007-08-08, 22:21 

zrob postawe jak piesek, na kolanach i na wyprostowanych rekach i wymachy na przemian nogami do gory ;) nogi proste, na prawa noge 20razy a potem na lewa tez 20 ;)

kasia22213

Wysłany: 2007-08-09, 11:48 

Jak chcesz zobaczyc wyrazna poprawe to polecam isc na fitness.
Regularny traning i dobra dieta to sposob na takie posladki :-D

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2007-08-13, 10:41 

Motylek:) napisał/a:
zrob postawe jak piesek, na kolanach i na wyprostowanych rekach i wymachy na przemian nogami do gory ;) nogi proste, na prawa noge 20razy a potem na lewa tez 20 ;)

oooo to jest bardzo dobre cwiczenie...

moze byc ze nogi ugiete i tak jakby wypychasz stope do gury np. cos dociskajac na suficie... ;] cwicz tylko po 30min. dziennie i juz bedziesz widziec efekty...

aha no i biegaj tez :D

AmandaFernanda 
Użytkowniczka

Wysłany: 2007-08-17, 11:35 

chodzenie po schodach też daje niemało. tylko trzeba tak sylwetkę układać, żeby to właśnie mięśnie pośladków pracowały. szybko da się to wyczuć ;) przy pożadnym treningu szybko można mieć pupcie a la sloggi ;P

Wysłany: 2007-08-17, 14:49 

ale zwroccie tez uwage na ksztalt tych tyleczkow ze strony (post pierwszy) ;)
tam sa w wiekszosci okragle i odstajace i wiadomo ze lepiej wygladaja niz takie plaskie i rozlane;p heh
moze maja takie nie od cwiczen ale z natury ;) mi akurat sie tak udalo ;) mam taki i wcale nie cwicze;)

qwerty 
Miłośniczka forum
Practice Makes Perfect

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2007-08-18, 09:26 

no to tez natura robi swoje... ale cwiczenia tez sa wskazane bo naturze mozna pomoc :-D hihi :mrgreen:

AmandaFernanda 
Użytkowniczka

Wysłany: 2007-08-27, 18:29 

niestety natura już jest tak złośliwa, że aż za często się zdarza tak, że trzeba wspomagać ją trochę serią ćwiczeń ;) myślę, że dziewczyny z tej strony też nieraz ćwiczyły :)

skrzydelTrzepot 
Miłośniczka forum
Skrzydeł Trzepot

Wysłany: 2007-09-02, 16:18 

słyszałam, że napinanie mięśni pośladków, po czym rozluźnianie także daje efekty. Osobiście sama nie próbowałam. nie mam takiej potrzeby ;-)

Kola 
Użytkowniczka

Wysłany: 2007-10-22, 19:01 

Motylek:) napisał/a:

mam pytanie czy mam to robic szybko czy wolno?

Wysłany: 2007-10-23, 18:19 

wolno ;)

Ammirare 
Użytkowniczka
Avanti!

Wysłany: 2007-10-31, 09:43 

Stan sobie najlepiej przy krzesle z oparciem,trzymaj sie go..
Nastepnie unos nogi na ok 10 cm na boki na przemian..
Efekt gwarantowany!

weroni_ka 
Początkująca

Wysłany: 2007-11-28, 00:51 

OJ mnie to natura chyba zbyt hojnie w tym względzie nie obdarzyła. Kupiłam sobie fajny komplecik bielizny od Mistique ale patrzę na te zdjęcia i wniosek jeden.Żeby w takiej cudnej bieliźnie fajnie wyglądać trzeba pilnie przyćwiczyć tyłeczek. ruszam od 1 grudnia na jakiś fitness, a swoją drogą już zaczynam w domu machać nogami wg waszych wskazań:)

Led_Zeppelin 
Początkująca

Wysłany: 2008-02-19, 10:26 

A ja mam problem odwrotny... chętnie bym schudła z pupy i nóg, ale już nie mogę...
Zostały mi same mięśnie... Przy wzroście 173 i wadze 56 dałoby się schudnąć, ale i tak już jestem baaaardzo szczupła w talii (moje śródziemnomorskie pochodzenie) oraz wyżej...
Moim największym problemem jest właśnie troszkę za dużo mięśni na pupie i nogach... :cry:

Wysłany: 2008-02-19, 13:49 

heh no tak ale lepsze miesnie niz sam tluszcz;)

Odpowiedz do tematu