Macie jakieś wypróbowane cwiczenia na pupę, chciałabym cwiczyc w domu, ale nie wiem co konkretnie mogłabym robic. Po zimie mam jakby opadniete mieśnie, pupa jest mało jędrna a ja chciałabym żeby wyglądała lepiej.
Nie wiem czy te dziewczyny cwiczą czy maja taka budowe uwarunkowana genetycznie, ale o wzieciu udziału w takim konkursie to ja na razie moge tylko pomarzyc
zrob postawe jak piesek, na kolanach i na wyprostowanych rekach i wymachy na przemian nogami do gory ;) nogi proste, na prawa noge 20razy a potem na lewa tez 20 ;)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 26 Maj 2007 Posty: 284 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-08-13, 10:41
Motylek:) napisał/a:
zrob postawe jak piesek, na kolanach i na wyprostowanych rekach i wymachy na przemian nogami do gory ;) nogi proste, na prawa noge 20razy a potem na lewa tez 20 ;)
oooo to jest bardzo dobre cwiczenie...
moze byc ze nogi ugiete i tak jakby wypychasz stope do gury np. cos dociskajac na suficie... ;] cwicz tylko po 30min. dziennie i juz bedziesz widziec efekty...
chodzenie po schodach też daje niemało. tylko trzeba tak sylwetkę układać, żeby to właśnie mięśnie pośladków pracowały. szybko da się to wyczuć ;) przy pożadnym treningu szybko można mieć pupcie a la sloggi ;P
ale zwroccie tez uwage na ksztalt tych tyleczkow ze strony (post pierwszy) ;)
tam sa w wiekszosci okragle i odstajace i wiadomo ze lepiej wygladaja niz takie plaskie i rozlane;p heh
moze maja takie nie od cwiczen ale z natury ;) mi akurat sie tak udalo ;) mam taki i wcale nie cwicze;)
niestety natura już jest tak złośliwa, że aż za często się zdarza tak, że trzeba wspomagać ją trochę serią ćwiczeń ;) myślę, że dziewczyny z tej strony też nieraz ćwiczyły :)
Stan sobie najlepiej przy krzesle z oparciem,trzymaj sie go..
Nastepnie unos nogi na ok 10 cm na boki na przemian..
Efekt gwarantowany!
weroni_ka Początkująca
Wysłany: 2007-11-28, 00:51
OJ mnie to natura chyba zbyt hojnie w tym względzie nie obdarzyła. Kupiłam sobie fajny komplecik bielizny od Mistique ale patrzę na te zdjęcia i wniosek jeden.Żeby w takiej cudnej bieliźnie fajnie wyglądać trzeba pilnie przyćwiczyć tyłeczek. ruszam od 1 grudnia na jakiś fitness, a swoją drogą już zaczynam w domu machać nogami wg waszych wskazań:)
A ja mam problem odwrotny... chętnie bym schudła z pupy i nóg, ale już nie mogę...
Zostały mi same mięśnie... Przy wzroście 173 i wadze 56 dałoby się schudnąć, ale i tak już jestem baaaardzo szczupła w talii (moje śródziemnomorskie pochodzenie) oraz wyżej...
Moim największym problemem jest właśnie troszkę za dużo mięśni na pupie i nogach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum