Chciałabym, abyście poleciły mi firmy godne wypróbowania - od razu mówię, że nie chcę avonu ani oriflame... Przed miesiączką jakieś dwa mi wyszły :[ i chodzę wkurzona jak nie wiem!!! Czekam na propozycję ;)
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Pisałam o tym już kilka dni temu. Dwie podstawowe przyczyny powstania trądziku to genetyka i zaburzenia hormonalne. Dwa wypryski to jeszcze nie trądzik, ale trzeba walczyć, ponieważ jest to pożywka dal bakterii acnes. Przeniesienie bakterii na inne części ciała (dekolt, plecy) może spowodować duży kłopot. Sądzę, że dla wszystkich Was z podobnymi problemami, nadszedł czas na wypróbowanie najsławniejszej, hiper rewelacyjnej, papki Jadwigi. U mnie w gabinecie schodzi papka jak woda i nie mamy żadnych reklamacji.
_________________ Wieśka
Issa24 Coś już napisała Issa24
Wysłany: 2009-08-26, 11:33
Wieśka, zgodzę się z Tobą w stu procentach, też jej używam i jestem zachwycona. Uwielbiam ten efekt gdy wieczorem widzę paskudnego "roga" nakładam efekt a rano ani sladu po nim:) A probowalam wielu rzeczy i nic nie dziala tak jak papka:)
lula8885 Coś już napisała
Wysłany: 2009-11-14, 22:20
Mi w kilka dni znikły wypryski. POLECAM!!!
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
W drogeriach chyba raczej nie dostaniesz.. Prędzej w aptece lub jakimś sklepie internetowym. Ja zawsze biorę dużo witamin przed miesiaczka i wypryski są dużo łagodniejsze.
_________________ Kosmetyki naturalne, Centrum zdrowia i urody - VitaLab.pl
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum