Mam propozycję, nie wiem, czy będzie poparcie i nie do końca wiem, jak ją zrealizować, więc oczywiście będę Cię Darish:) potrzebować. Mianowicie chodzi mi... O stworzenie czegoś takiego... Hmm.. za pewne wiele użytkowniczek, chciałaby coś sprzedać, zakupić itp. Wiele z nas kupiło nie taki krem i np. chętnie ktoś zamieniłby się na inny :) Można by stworzyć hmm.. takie mini allegro... Ktoś ma coś w szafie, co już mu nie służy i może chce się pozbyć. Albo np. ktoś czegoś poszukuje, wstawia zdjęcie i może akurat dana osoba chciałaby to sprzedać albo zamienić na coś :P nie wiem czy ktokolwiek coś z tego rozumie... I nie wiem, czy pomysł zostanie zaakceptowany, ale tak mi się nasunęło... Oczywiście wszystko będzie dotyczyło tego, co reprezentuje forum - czyli wyglądu.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Hmm wiadomo, że pomysł trzeba ulepszać itd. :P bo to tak mi się tylko nasunęło :) a Ty Darish:) co o tym sądzisz? I oczywiście czekamy na opinię innych :)
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Hmm... Ankiet chyba nie mogę robić :P Ale wierzę w działanie Darish:). Jeśli się uda, będzie nice :) jednak tak, jak mówi Anula, trzeba pomysł udoskonalić, żeby nie zrodził się chaos ;) Więc tu jest potrzebna inwencja sił wyższych :)
pisalam do Admina ;)
moze byc cos na forme osobnego podforum do tego celu z dwoma dzialami, jednym dotyczacym ciuszkow i ogolnie mody a drugie dotyczace kosmetykow?
takie miniallegro to potezna sprawa ;)
oczywiscie musialoby to byc raczej dla osob bardziej zwiazanych z forum np. od przyjaciolek zaczynajac (chodzi tutaj o uczciwosc i zaufanie w jakims stopniu)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum