Są lakiery do paznokci firmy Sally Hansen Maximum Growth, po których NAPRAWDĘ szybciej rosną. Nie wierzyłam, kupiłam bo pasował mi kolor do frencza :P ale naprawdę paznokcie zaczęły szybciej rosnąć (stosowałam codziennie). Z tym, że odradzam kupno w Polsce - lakiery tej i wielu innych firm są rozcieńczane! Nawet niedaleko mojego miasta jest rozlewnia. Polecam sprowadzić sobie z USA (albo kupić na eBay - koszt przesyłki to zazwyczaj ok 2 funtów)
Tabletki witaminowe i skrzyp polny.
Olejek (np firmy Joko). Wciera się go w skórki i w płytkę paznokciową. Nawilża i odżywia paznokcie, a wcieranie przyspiesza wzrost.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-05-05, 19:32
Na wzrost paznokci jest dobra odżywka Sally Hansen (ona jest w takiej złotej buteleczce)
Zabezpiecza też przed rozdwajaniem i pękaniem. Trzeba nanosić jedną cienką warstwę preparatu na czyste i suche paznokcie co drugi dzień. Kosztuje ok 40zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum